Bankanın sanal kartını kullan ben artık ona geçtimHangi bu sanal kart firmasını kullansam kapanıyor. Kapanmayacak sağlam bir şey yok mu? Güvenilir olması öncelikli ve kapanmayacak
pep kart vardı paladyum elektronik sınırsız kart üretebiliyordun hala öylemi bilmiyorumHangi bu sanal kart firmasını kullansam kapanıyor. Kapanmayacak sağlam bir şey yok mu? Güvenilir olması öncelikli ve kapanmayacak
Ben de nays kullaniyordum baya iyi kampanyalari oluyordu ama sonrası malumHangi bu sanal kart firmasını kullansam kapanıyor. Kapanmayacak sağlam bir şey yok mu? Güvenilir olması öncelikli ve kapanmayacak
Hocam bazı bankalar sanal kart için kredi kartı istiyor. İş bankası mesela. Hangi bankayı kullaniyorsunuzBankanın sanal kartını kullan ben artık ona geçtim
Artık banka dışı çok seçeneğin yok zaten
Bende iş bankasi sanal kartım vardı ama kredi kartı vb istemediBen de nays kullaniyordum baya iyi kampanyalari oluyordu ama sonrası malum
Paycell onerebilirim onun dışında. Nays kadar avantajlı kampanyalari olmasa da yine idare eder. Turkcell'in zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bazı bankalar sanal kart için kredi kartı istiyor. İş bankası mesela. Hangi bankayı kullaniyorsunuz
Ne zaman olusturdunuzYoo iş bankasinda sanal kartım vardı ama kredi kartı vb istemedi
Pardon benim hatam yanlış hatırladım maxipara açılımında istemiyor ama o da sanal kartin aynisi yine bakiye yukluyorsunNe zaman olusturdunuz
Anladım. Akbankta şartsız açılıyor diye biliyorum, araştırmak lazimPardon benim hatam yanlış hatırladım maxipara açılımında istemiyor ama o da sanal kartin aynisi yine bakiye yukluyorsun