Kapanmayacak Sanal Kart Lazım Nays Gibi

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
880
Hangi bu sanal kart firmasını kullansam kapanıyor. Kapanmayacak sağlam bir şey yok mu? Güvenilir olması öncelikli ve kapanmayacak

Hangi bu sanal kart firmasını kullansam kapanıyor. Kapanmayacak sağlam bir şey yok mu? Güvenilir olması öncelikli ve kapanmayacak
Bankanın sanal kartını kullan ben artık ona geçtim :)
Artık banka dışı çok seçeneğin yok zaten

pep kart vardı paladyum elektronik sınırsız kart üretebiliyordun hala öylemi bilmiyorum

Ben de nays kullaniyordum baya iyi kampanyalari oluyordu ama sonrası malum :(
Paycell onerebilirim onun dışında. Nays kadar avantajlı kampanyalari olmasa da yine idare eder. Turkcell'in zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bankanın sanal kartını kullan ben artık ona geçtim :)
Artık banka dışı çok seçeneğin yok zaten
Hocam bazı bankalar sanal kart için kredi kartı istiyor. İş bankası mesela. Hangi bankayı kullaniyorsunuz

Ben de nays kullaniyordum baya iyi kampanyalari oluyordu ama sonrası malum :(
Paycell onerebilirim onun dışında. Nays kadar avantajlı kampanyalari olmasa da yine idare eder. Turkcell'in zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bazı bankalar sanal kart için kredi kartı istiyor. İş bankası mesela. Hangi bankayı kullaniyorsunuz
Bende iş bankasi sanal kartım vardı ama kredi kartı vb istemedi

Ne zaman olusturdunuz
Pardon benim hatam yanlış hatırladım maxipara açılımında istemiyor ama o da sanal kartin aynisi yine bakiye yukluyorsun
Aslında burada isbank farklı tanım yapmış maxipara kart= sanal kart yani ön ödemeli kart
İsbankin sanal kart dedigi şey kredi kartına bağlı ayrı kart oluşturmak
Aslında kredi kartı ama ayrı limit koyuyorsun

Son düzenleme:
Geri