Sapphire Pulse 9070 XT Coil Whine

bakidoruk

80+
Reaksiyon skoru
2

Hafta içi Vatan Bilgisayar dan aldığım, başlıkta belirttiğim ekran kartında, yüklendiğim zaman videodaki gibi cılız bir ses geliyor. Araştırmalarıma göre sorun yaratacak bir durum yokmuş ancak, tecrübeli kişilerden "Ses çok, değiştir" yada "Bu kadar ses her kartta olur" gibi bir yorum rica ederim.

Kasam Corsair 400R ve kart sığmadığı için mecbur uzay montaj yaptım. Raijintek Agos alacağım hafta içi inşallah.

Hafta içi Vatan Bilgisayar dan aldığım, başlıkta belirttiğim ekran kartında, yüklendiğim zaman videodaki gibi cılız bir ses geliyor. Araştırmalarıma göre sorun yaratacak bir durum yokmuş ancak, tecrübeli kişilerden "Ses çok, değiştir" yada "Bu kadar ses her kartta olur" gibi bir yorum rica ederim.

Kasam Corsair 400R ve kart sığmadığı için mecbur uzay montaj yaptım. Raijintek Agos alacağım hafta içi inşallah.
Yok bişey devam et. Kasa montajı yaparsan nerdeyse hiç duymazsin

Laptop'un sesini sonuna kadar açmama rağmen sesi ben duyamadım açıkçası. Zararlı bir durum değil rahatsız olmuyorsan değiştirme rahatsız oluyorum dersen değiştir. Elektronik şansı yapacak bir şey yok.

bir sorun göremedim şahsen, demek ki çok az bir ses, bence hiç uğraşma kullan böyle.

Sıkıntı yok dostum bendede rtx 5070 var ondada odam sessizken duyuluyor ama sonradan takmıyordun bile senin yazını okuyana kadar bende olduğunu unutmuştum bile 😂

Videoda en ufak coil whine duyamadım. Varsa bile videoya yansımayacak kadar azmış demekki. Değişim/iade yapmanızı gerektirecek bir şey yok. Coil whine dediğin şöyle olur :

Normal.kasaya koyunca hic duymazsin ben hic duymuyorum zaten 12 fan var

Undervolt yapmakta fayda var. Ben undervolt yapınca ses iyi azalmıştı. Powercolor reaper 9070 xt kullanırken ufak bir cızırtı vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,237,011
Üyeler
202,173
Son üye
nazmiklcc
Geri