Bisiklet Önerisi 12-13k

tywin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Bütçe
13
Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da genelde sahil hatlarında spor yapma ve gezinti amacıyla kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Boyum 1.75 bütçem ise 12-13k TL civarında bugun bakarken bana Kron XC 75 (29 Jant) modelini önerdiler; tasarımı da hosuma gitti ama 14.000 TL bu butceyi arttirmaya degermi

Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da genelde sahil hatlarında spor yapma ve gezinti amacıyla kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Boyum 1.75 bütçem ise 12-13k TL civarında bugun bakarken bana Kron XC 75 (29 Jant) modelini önerdiler; tasarımı da hosuma gitti ama 14.000 TL bu butceyi arttirmaya degermi
Kron Xc 75 de vites aktarici kronigi var haberin olsun. Shimano olduğuna aldanma tourney en giriş seviyesi ve sorunlu model. Onun dışında güncel bisiklet piyasasında bilgim yok

Bisikletten beklentileriniz önemli. Zaten biraz ilgiliyseniz kendinize göre bisikleti özelleştirmeye başlayacaksınız. Ben en az bir mekanik disk fren ve yol kusurlarını gizleyecek bir yapı arardım. Bisiklet dikeyde yataydan hızlı gidecekse binmenin pek anlamı yok.

Bisikletten beklentileriniz önemli. Zaten biraz ilgiliyseniz kendinize göre bisikleti özelleştirmeye başlayacaksınız. Ben en az bir mekanik disk fren ve yol kusurlarını gizleyecek bir yapı arardım. Bisiklet dikeyde yataydan hızlı gidecekse binmenin pek anlamı yok.
hocam amacim spor istanbulda sahilde vs sürmek tamamen önerin varmıdır

Kron Xc 75 de vites aktarici kronigi var haberin olsun. Shimano olduğuna aldanma tourney en giriş seviyesi ve sorunlu model. Onun dışında güncel bisiklet piyasasında bilgim yok
Tx 75 vardi lanet şey vites atmak için vitesi attıktan sonra birde yarıya kadar basman gerekiyordu atması için çünkü lanet şey ASLA TAM AYARLANMIYORDU en son fazla attı aynakol koruyucu plastiği kırdı
Lastikleri de en kalitesiz lastik şehirde kullanmama rağmen 1 yılda iki kere patladi

Son düzenleme:
kısaca bulasmayınmı dıyorsunuz

Tx 75 vardi lanet şey vites atmak için vitesi attıktan sonra birde yarıya kadar basman gerekiyordu atması için en son fazla attı aynakol koruyucu plastiği kırdı
Lastikleri de en kalitesiz lastik şehirde kullanmama rağmen 1 yılda iki kere degisti
Onda da tourney var. Lastikleri de yüksek ihtimalle lanet mitas lastikleridir normal yani

İkinci elde bu fiyata mosso raceline alabilirsin. Benim güncel bisikletimdir. Aktarici,frenler kadro vs kalite olarak tatmin edicidir. Tek sorunu bu butcelerde neredeyse her bisiklette olan mitas lastikleridir. Çok hızlı erirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şehir içi kullanacaksan ağırlıklı olarak mosso wildfire da oldukça iyidir

İkinci elde bu fiyata mosso raceline alabilirsin. Benim güncel bisikletimdir. Aktarici,frenler kadro vs kalite olarak tatmin edicidir. Tek sorunu bu butcelerde neredeyse her bisiklette olan mitas lastikleridir. Çok hızlı erirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şehir içi kullanacaksan ağırlıklı olarak mosso wildfire da oldukça iyidir
yol bisikletlerinde bütçeyi arttırmak gerek değil mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,178
Üyeler
202,214
Son üye
r5vil