Kral çok strese girme gunluk hayatinda ne kullanion dusun onlari koyİlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Hocam sen bilgili birine benziyon orgumu götürsem koyacak yer bulabilir miyim?Kral çok strese girme gunluk hayatinda ne kullanion dusun onlari koy
dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak .İlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Hocam yurdunuz tip kaç ? Ona bakip yazin ben hepsinde kaldim assa yukariHocam sen bilgili birine benziyon orgumu götürsem koyacak yer bulabilir miyim?
Tabanca?dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak .
2 terlik , havlu , tişört , fırça , tabanca , 3'lü priz , yastık , kupa ... ( bazı eşyaları yurdun ordan almanı öneriyorlar şampuan mesela )
Yurdundaki adama göre değişse de kilitlenir olmadıktan sonra o kadar organizer almanın pek mantığı yokçamaşır yıkama filesi bolca askı her gün altına sıçma ihtimaline karşı 2x don
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Miracix Vesikalık, Biyometrik Fotoğraf Baskısı 9 Adet (FOTOĞRAF GÖNDERİNİZ) - Fiyatı, Yorumları
Vesikalık, Biyometrik Fotoğraf Baskısı 9 Adet (FOTOĞRAF GÖNDERİNİZ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
MorBebe 4 Adet Ultra Lüx Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Ipli 40x60 Cm Büyük Boy - Fiyatı, Yorumları
4 Adet Ultra Lüx Çamaşır Yıkama Filesi Renkli Ipli 40x60 Cm Büyük Boy yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Mowo Home Alegra Beyaz 3 Adet Dolap Içi Düzenleyici Sepet, Dekoratif Saklama Kutusu, Organizer - Fiyatı, Yorumları
Alegra Beyaz 3 Adet Dolap Içi Düzenleyici Sepet, Dekoratif Saklama Kutusu, Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Genel Markalar Becit Home Pratik Seyahat Tipi Diş Macun Fırça Saklama Ve Taşıma Kabı Diş Fırçalık 1 ADET - Fiyatı, Yorumları
Becit Home Pratik Seyahat Tipi Diş Macun Fırça Saklama Ve Taşıma Kabı Diş Fırçalık 1 ADET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
YUNUSOĞLU HOME Baş Ucu Organizer Düzenleyici Keçe Organizer - Fiyatı, Yorumları
Baş Ucu Organizer Düzenleyici Keçe Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Snippy Luvo - 3'lü Kare Ahşap Vakum Kapaklı Banyo Düzenleyici Plastik Banyo Seti Etiketli Banyo Organizeri - Fiyatı, Yorumları
Luvo - 3'lü Kare Ahşap Vakum Kapaklı Banyo Düzenleyici Plastik Banyo Seti Etiketli Banyo Organizeri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
bu son attığım normalde 4 tane 100tl falan![]()
Genel Markalar Becit Home Pratik Seyahat Tipi Diş Macun Fırça Saklama Ve Taşıma Kabı Diş Fırçalık 1 ADET - Fiyatı, Yorumları
Becit Home Pratik Seyahat Tipi Diş Macun Fırça Saklama Ve Taşıma Kabı Diş Fırçalık 1 ADET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Orada bulmam zor dediğin veya evde var tekrar almak pahalı olur dediğin şeyleri götür. Çok abartılı bir şeye gerek yok, evden götürmediklerini ihtiyaç oldukça toparlarsın zaten dönem içinde.İlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
cinnet geçirirsen diye hocamTabanca?
GötürmeHocam sen bilgili birine benziyon orgumu götürsem koyacak yer bulabilir miyim?