🔥İndirim Teka 9 Kg Çamaşır Makinesi 1400 Devir 18.899 TL

Ben de bu aralar çamaşır makinesini yeniledim bu çamaşır makinesini de bir ara düşündüm de güvenemedim. Bu çinli midea tekayı aldıktan sonra kendi üretimi makineleri teka adıyla satıyor. Bundan sanırım 7-8 ay önce trendyol'da 12000btu teka klimayı 18bine satıyorlardı lansmana özel alanlar memnun kalmışlardı bu fiyat da lansmana özeldir kesin zaten satıcı hepsiburada'nın kendisi.

Satılan klima buydu.

Bir de bu başlığı açan kişinin linkinden almayın refli link vermiş.

Ortalama 3.53 dk eko yıkama programı mevcut. Genel olarak bu süreler varsa diğer makinelerde bilemem.
eko yıkamanın mantığını çözemedim benim eski makinedede eko programı anlamsız uzun bulaşık makinesindede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

bu link refli. refli link paylaşmayın lütfen
uygulamadan otomatik aldığında bu şekilde link alınıyor refli link ne demek ?

Ben de bu aralar çamaşır makinesini yeniledim bu çamaşır makinesini de bir ara düşündüm de güvenemedim. Bu çinli midea tekayı aldıktan sonra kendi üretimi makineleri teka adıyla satıyor. Bundan sanırım 7-8 ay önce trendyol'da 12000btu teka klimayı 18bine satıyorlardı lansmana özel alanlar memnun kalmışlardı bu fiyat da lansmana özeldir kesin zaten satıcı hepsiburada'nın kendisi.

Satılan klima buydu.

Bir de bu başlığı açan kişinin linkinden almayın refli link vermiş.
Ben aldım geldiğinde memnun kalırsam buradan aydınlatırım hocam

eko yıkamanın mantığını çözemedim benim eski makinedede eko programı anlamsız uzun bulaşık makinesindede

uygulamadan otomatik aldığında bu şekilde link alınıyor refli link ne demek ?

Ben aldım geldiğinde memnun kalırsam buradan aydınlatırım hocam
https://www.hepsiburada.com/teka-wm...erji-sinifi-ile-guclu-yikama-pm-HBC0000FJNLYO bu normal link.

Senin link'de influencer vs bir şeyler yazıyor belki sen de başka birinden aldın linki

Mobil uygulamadan alınan linkler böyle gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,292
Üyeler
202,848
Son üye
Laenis
Geri