🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Reaksiyon skoru
188
Nothing Phone 3A 8+128 son günlerin en popüler ürünü. N11 de açılmıştı şimdi Hepsiburadada açıldı ve Kuveyt Türk e peşin fiyatına alışveriş kredisi ile 9 taksit.

Bu zamanda böyle güçlü bir telefonu 9 taksitlle alabilmek harika.
Bildiğiniz gibi 19999 12 taksitin sınırı.

N11 de bankaların sistemi indirimialgılayıp 12 taksiti gösteremiyor.

Ekleme: Bu taksit sadece mobilden görünüyor.

WhatsApp Image 2026-08-24 at 11.44.22.webp

Son düzenleme:
Bu zamanda böyle güçlü bir telefon 🤔 Nothing Phone 1 kullansam o kadar fark hissetmem.

hocam bu kuveyt türk peşin fiyatına 9 taksit olayı iyimiş. aldım gitti 9 taksitle. bir daha zor bulunur böylesi fırsat.

Nasıl alabildiniz, ödeme adımında nereden kontrol edebiliyoruz kredi faiz oranlarını?
Ödeme seçeneklerinde alışveriş kredisi olarak seç ve ad tc doğum tarihi istiyor sonra o sayfaya yönlendiriyor.

Nasıl alabildiniz, ödeme adımında nereden kontrol edebiliyoruz kredi faiz oranlarını?
valla kuveyt üzerinden yaptım işlemi ama kayıt işlemleri için gönderdikleri linke tıkladığımda " müşteri rolünüz uygun olmadığı için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz" diye bir uyarı çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim.

Ödeme seçeneklerinde alışveriş kredisi olarak seç ve ad tc doğum tarihi istiyor sonra o sayfaya yönlendiriyor.
Üyesi olunmayan bankalardan kredi teklifi alınamadığı için çok standart faiz oranları görebildim. Kuveyt Türk'ün güzelliği var sanırım yalnızca şu anda ama onda da üyelik yok.

ödeme ekranında alışveriş kredisi seçeceksiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki bana özel gelmiştir. Kredi skorum 1900
1700 benimde kredi notum ama malesef kuveyte vermiyor.

Geri