Arkadaşlar selamlar, imzamdaki sistemi incehesap üzerinden satın almıştım, kasa ile geldiğinde ekran kartında Furmark testlerinde Powercolor Hellhound RX 9070 XT model kartımın gpu hotspot sıcaklığı 94 derece gibi değerlerde olunca incehesaba ekran kartını geri gönderdim, onlarda bir sorun olmadığını amd ekran kartlarında 120 dereceye kadar normal olduğunu ama müşteri talebi üzerine değişim yaptıklarını söylediler, yeni gelen ekran kartını taktım bu seferde yine görüntü gelmedi BİOS pilini çıkarıp tekrar taktım bu sefer görüntü geldi, önce biosu güncelledim daha sonra ekran kartı driverini yükledim, biraz takıldıktan sonra ekranda aşağıdaki gibi hata verdi, bilgisayarı birkaç kez kapatıp açtığımda anakartın kırmızı ışıkları yanıyor arada bir 5 dk bekletiyor power tuşuna basınca tekrar açılıyor, bazende sorunsuz power tuşuna basıyorum açılıyor, ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim sistemi alalı 3 hafta oldu doğru düzgün kullanamadım ve artık bu durum midemi bulandırdı, yorumlarınızı bekliyorum