Çözüldü✓ Nasıl Bir Ekran Kartı Almalıyım 2.El

yusuf78s

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
2.el almak ne kadar mantıklı ve güvenilir
işlemci: i5 12400f
amd bilgim yok
erkan kartı olarak da rekabette iş görsün 2 3 sene daha götürebilcek bişey arıyorum

Son düzenleme:
Yusuf bütçe belirtmemişsin, konu başlığındaki sorduğun soru çok garip, istediğin model belirtmemişsin, RTX 40 serisi mi AMD serisi mi gibi, sistemini yazmamışsın yani kimse müneccim değil burada. 2.el almak kişiden kişiye göre değişir. Ben risk aldım ve 2.el aldım kullandım şu anlık çok şükür bir sorun yok. Her zaman böyle olacak diye süreç de yok. Kimileri garantici 0 almak daha mantıklı diyor onlar yanaşmıyor. Bu durum alacağın ürünün kozmetiğine, performansına, kullanım derecesine, kullanım amacına, fiyatına göre değişir.

Yusuf bütçe belirtmemişsin, konu başlığındaki sorduğun soru çok garip, istediğin model belirtmemişsin, RTX 40 serisi mi AMD serisi mi gibi, sistemini yazmamışsın yani kimse müneccim değil burada. 2.el almak kişiden kişiye göre değişir. Ben risk aldım ve 2.el aldım kullandım şu anlık çok şükür bir sorun yok. Her zaman böyle olacak diye süreç de yok. Kimileri garantici 0 almak daha mantıklı diyor onlar yanaşmıyor. Bu durum alacağın ürünün kozmetiğine, performansına, kullanım derecesine, kullanım amacına, fiyatına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklısın kusura bakma i5
12400f işlmecim
şuanda 1650 kullanıyorum amd bilgimde yok açıkcası en son rx580 im vardı bozuldu ondan beri amd kullanmadım

arkadaşın dediği gibi ne bütçen belli ne beklentin, konuyu düzenle baştan aç.

2.el almak ne kadar mantıklı ve güvenilir
işlemci: i5 12400f
amd bilgim yok
erkan kartı olarak da rekabette iş görsün 2 3 sene daha götürebilcek bişey arıyorum
PG ile alabiirsin güvenilir diye bir durumm yok malesef

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklısın kusura bakma i5
12400f işlmecim
şuanda 1650 kullanıyorum amd bilgimde yok açıkcası en son rx580 im vardı bozuldu ondan beri amd kullanmadım
O işlemciye maks 3070-6700xt takabilirsin üstüne gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,041
Üyeler
201,904
Son üye
furkanm
Geri