Öneri Sıfır Direksiyon Seti Alacağım Sizce Hangisi?

20-30k'ya trafik deneyimi yaşayamazsın o işi geçelim :D Gerçek araçla trafiğe çıkmadan bunu simule edebileceğin bir şey yok. Hele ki İstanbuldaysan senin şoförlüğünden çok diğerlerinin etkisi daha fazla. Eğlenmek istiyorsan alabilirsin ama araba sürmeyi veya trafikte ne yapman gerektiğini öğretmez sana bunlar.
aynı para benzin parası olsa daha mantıklı o zaman
teşekkür ederim, benim için gamepad daha mantıklı

ford fiesta ayarında gerçek sıradan araba deneyimi sadece :ROFLMAO:
beamng driveda falan direksiyon vites kontrolünü öğrenebilir miyim sence, teorikte araba sürmeyi biliyorum ama daha ehliyet almadım, ehliyeti kolayca alacak seviyeye gelirim ama ehliyet aldıktan sonra trafiğe rahatça çıkacak kadar öğrenecek zamanım yok, yani beklediğim şey onun alıştırması gibi bir şey
Özellikle BeamNG'de vites olayına güzel alışırsın. Çünkü mekanik açıdan diğer oyunlardan farklı. Forza'da Assetto'da debriyaja basmadan bile vites atarsın. Ancak BeamNG'de bunu yaptığında vites kutusu hasar alıyor. Veya 4. viteste giderken 1. vitese atarsan da vites kutusu hasar görüyor ve çalışmaz hale geliyor. Sürekli yarım debriyaj gidersen "Clutch overheated" şeklinde aşırı ısınma uyarısı veriyor ve devam edersen debriyaj çalışmaz hale geliyor. Yine de bu kadar detaya rağmen gerçek hayattaki sürüşle arasında dağlar kadar fark var tabi ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,926
Üyeler
202,432
Son üye
EminY
Geri