AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

hocam ne yapacağımı şaşırdım ne diyim amd çok yaşa mı diyim allah aşkına :)
Hayır donanımları doğru eşleştirip kullanacaksın o kadar. Yaşadığın sorunu 2x8 pin kullanan 5070 ti olsa gene aynı şekilde yaşardın. Amacım Amd kullanmanı sağlamak değil o Amd pazarlama ekibinin işi, benim maksadım ortadaki yanlışı en doğru şekilde anlaman

bence bu konular bilerek kavga çıksın diye açılıyor marka model yerine her gün AMD EKRAN KARTI REZİLLİĞİ-AMD KART ARIZA-AMD KART SORUNU diye başlık atılıyor madem herşeyi biliyosun başlığa yaz

niyeyse bu konuları açan herkes haziran-temmuz-ağustos 26 hesapları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sene olmuş 2026 nvidia yapay zekayla uçuyor bunlar hala wattman hatalarını çözemedi, şaka gibi ya.
:/:/:/ Cahille uğraşmak çok zor

bence bu konular bilerek kavga çıksın diye açılıyor marka model yerine her gün AMD EKRAN KARTI REZİLLİĞİ-AMD KART ARIZA-AMD KART SORUNU diye başlık atılıyor madem herşeyi biliyosun başlığa yaz

niyeyse bu konuları açan herkes haziran-temmuz-ağustos 26 hesapları

:/:/:/ Cahille uğraşmak çok zor
1787602748377.webp

@xenk2626

?neye bakmam lazım
2. sayfaya bakar mısın benim attığım alıntılar gözükmüyor
kasayı toplayan kuran 317w karta pigtail yapmış, 2. pcie 6+2 pin kablosunu kasaya koymadan göndermiş
150+75w ile 317w stabil besleyeceğini hangi evrende hangi fizik kurallarıyla düşünmüş aklım almıyor

kasayı toplayan kuran 317w karta pigtail yapmış, 2. pcie 6+2 pin kablosunu kasaya koymadan göndermiş
150+75w ile 317w stabil besleyeceğini hangi evrende hangi fizik kurallarıyla düşünmüş aklım almıyor
allahım KAFAYI YERSİN YEİ OKUDUM KONUYU Olum 3060tia 2x8pin zor yetiyodu 9070xtde kim yapmış onu öyle o çalışanın:mad::mad::mad:

fix anasını satayım forumda bilmeyen herkes bokatar amdye ya adam gitmiş rame oc yapmış rx5700xt sorunlu diyo kafayı yersin

buraya kadar okudum konu sahibinin hala amd demesine mi, bir firmanın ekibinde bu kadar cahil birine yer vermesine mi hangisine sinirlenceğimi şaşırdım iade red geliyor yüksek ihtimal bunlar işi yokuşa sürmede 1 numara
hocam ben ne yapacağımı bilmediğim için stresliyim o yüzden yazdım, büyük bir ihtimal çoğu kişinin dediği gibi psudan ikinci kablonun çıkmaması ve tek kabloyla ekran kartının beslenmesi galiba sorun, 12pini çevirici kabloyla çözülür gibi söylenenlere göre yarın bi incehesap ile görüşücem

hocam ben ne yapacağımı bilmediğim için stresliyim o yüzden yazdım, büyük bir ihtimal çoğu kişinin dediği gibi psudan ikinci kablonun çıkmaması ve tek kabloyla ekran kartının beslenmesi galiba sorun, 12pini çevirici kabloyla çözülür gibi söylenenlere göre yarın bi incehesap ile görüşücem
Siz beni dinleyin hocam ahahhaahha

Bu pc yi alalı ne kadar oluyor hocam?

Siz beni dinleyin hocam ahahhaahha
Hocam incehesap klasik cevabını verdi montajı yapılan ürün vs. uğraşsam iade ederimde sizin de dediğiniz gibi sorunu kabloyu sipariş ederek çözücez inşallah :)
Bu pc yi alalı ne kadar oluyor hocam?
hocam ağustosun 5i gibi geldi de bende durduğu gün 3-4 gün 2 kere incehesaba gönderdim, iş bilmez teknik ekipleri uğraştırdı baya, forumdaki siz arkadaşlar sağolsun büyük ihtimal sorunun ekran kartının güç kablo bağlantısı yüzünden olduğunu aktarıyor hep

Hocam incehesap klasik cevabını verdi montajı yapılan ürün vs. uğraşsam iade ederimde sizin de dediğiniz gibi sorunu kabloyu sipariş ederek çözücez inşallah :)

hocam ağustosun 5i gibi geldi de bende durduğu gün 3-4 gün 2 kere incehesaba gönderdim, iş bilmez teknik ekipleri uğraştırdı baya, forumdaki siz arkadaşlar sağolsun büyük ihtimal sorunun ekran kartının güç kablo bağlantısı yüzünden olduğunu aktarıyor hep
14 günlük süreç geçtiği için işi yokuşa sürmeleri olağan. Kablo işini halledebiliyorsanız bi halledin, olmazsa iade etmek istemiyorsanız sistemin PSU sunu değiştirmeyi teklif edin. Ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi ürün kusurlu ve iş bilmez elemanları yüzünden şuan bu sorunları yaşıyorsunuz. İade için diretmek de mantıklı bu yüzden.
Özetle; madem 14 günlük süreç dolmuş, kablo işini hallettikten sonra o kabloyla deneyin, sorun devam ederse iade geçersiniz.

14 günlük süreç geçtiği için işi yokuşa sürmeleri olağan. Kablo işini halledebiliyorsanız bi halledin, olmazsa iade etmek istemiyorsanız sistemin PSU sunu değiştirmeyi teklif edin. Ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi ürün kusurlu ve iş bilmez elemanları yüzünden şuan bu sorunları yaşıyorsunuz. İade için diretmek de mantıklı bu yüzden.
Özetle; madem 14 günlük süreç dolmuş, kablo işini hallettikten sonra o kabloyla deneyin, sorun devam ederse iade geçersiniz.
Satış sonrası destek ekibiyle telefonda görüştüm, kablo görüntülerini ilettim, forumdaki arkadaşların dediği gibi hatalı montaj, psu ve gpu kombinasyonu olduğunu iletti, ürünü kendilerine göndericem, kasa ile psu birlikte olduğu için büyük ihtimal kasayı da değiştirecekler bakalım çözecekler gibi

Geri