🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G50f 32'' Ips 180hz Qhd 10.999 TL

Aytekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
1787628292709.webp

Bu fiyatlara artık ips alınmaz diye düşünüyorum miniled en az
miniled'ler oledlerle aynı para ki bu bana über saçma geliyor. az olduğu için galiba ama çok saçma. millet gider oled alır neden miniled alsın

miniled'ler oledlerle aynı para ki bu bana über saçma geliyor. az olduğu için galiba ama çok saçma. millet gider oled alır neden miniled alsın
pekte aynı oldugunu sanmıyorum en ucuz oledler 20den başliyor indirim olursada 18 19a falan düşüyor

Aynen öyle hocam yurtdışında olede parası yetmeyenler için fiyatlandırılan miniled ülkemizde zaman zaman oledlerden bile pahalıya satılıyor. Malum miniled üreticisi bir marka var. Forumlarda youtube yorumlarında facebook gruplarında denk gelirsiniz bu markayı öve öve anlatırlar. Sabah akşam durmadan överler. Bunların amacı farklı bunların sözüne güvenmeyin. Şöyle parlaklık var, yok oledden daha dayanıklı yanma korkusu yok. diye her yere yazarlar. Dikkatli olun

miniledde önereceğiniz bir model var mı
cumartesi günü TCL 25G64 Gaming Monitörü 25" 1ms 300Hz Fhd Qd-Mini LED aldım @Tayfunns hocam önerdi şuanlık deneyimim bayağı olumlu yönde dümdüz ipsten geçincede yine gözle görülür fark var gibi geliyor bana ayarlarımı yaptım keyifli şekilde oynuyorum walla oyunlarımı tatmin ediyor o yüzden tavsiye edebilirim

cumartesi günü TCL 25G64 Gaming Monitörü 25" 1ms 300Hz Fhd Qd-Mini LED aldım @Tayfunns hocam önerdi şuanlık deneyimim bayağı olumlu yönde dümdüz ipsten geçincede yine gözle görülür fark var gibi geliyor bana ayarlarımı yaptım keyifli şekilde oynuyorum walla oyunlarımı tatmin ediyor o yüzden tavsiye edebilirim

Hocam bu alınır mı ne dersin?

tcl için baya şikayetçi olan vardı anlatıldığı gibi değil influencer şişirmesi diyenler felan

tcl için baya şikayetçi olan vardı anlatıldığı gibi değil influencer şişirmesi diyenler felan
Walla bende duymuştum onları fakat bi denemek istedim forumda monitörler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşta yardımcı oldu aldım şuanlık izlenimlerim gayet iyi

Walla bende duymuştum onları fakat bi denemek istedim forumda monitörler hakkında bilgi sahibi olan arkadaşta yardımcı oldu aldım şuanlık izlenimlerim gayet iyi
Hayırlı olsun güle güle kullanın biraz zaman geçtikten sonra tekrar yorumlarmısınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Geri