Cod Mw Iıı Hikayesi İçin Alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
COD MW III şuan Steam'de %75 indirimde 850 lira gibi bir şey yapıyor hikayesi için alınır mı sizce? Değer mi parasına?

COD MW III şuan Steam'de %75 indirimde 850 lira gibi bir şey yapıyor hikayesi için alınır mı sizce? Değer mi parasına?
Kanka epey eskiden oynadığım bir oyun bence çok güzel sahneleri var hikayesi de güzel bitiyor değer

Kanka epey eskiden oynadığım bir oyun bence çok güzel sahneleri var hikayesi de güzel bitiyor değer
MW 2019 oyununun hikayesini beğenmiştim fakat MW II oyununun hikayesini fazla beğenmedim o yüzden MW III oyununa karşı biraz temkinliyim

Gamepasse dahilse oradan oynanabilir. Ben 1 haftada bitirmiştim hikayesini. Gamepass ücreti 450 tl civarı olması lazım aylık.

MW 2019 oyununun hikayesini beğenmiştim fakat MW II oyununun hikayesini fazla beğenmedim o yüzden MW III oyununa karşı biraz temkinliyim
Yani tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ben MW2 nin de hikayesini beğenen biriyim ayrıca Soap sahneleri baya epic. Üçüncü oyunda da güzel sahneler var hikayesini ne kadar beğenirsin beğenmezsin bilemiyorum. Bu kadar kafana takılıyorsa ve bu parayı harcamak istemiyorsan videolarını izleyerek hikayesine bakabilirsin, sırf bu kadar arada kalma diye söylüyorum.

Vasat bir oyun yarıda bırakmıştım, hikayede online gibiydi en kötü oyunu bence alınmaz

Alınmaz

oyunu oynamadım ama enis kirazoğlununu videosundaki gameplaye baktığımda hikaye modu multiplayer gibi bişi yapmışlar çok beğenilmemiş oyunu satın almak yerine gamepass alabilirsin ordada var sanırsam

oyunu oynamadım ama enis kirazoğlununu videosundaki gameplaye baktığımda hikaye modu multiplayer gibi bişi yapmışlar çok beğenilmemiş oyunu satın almak yerine gamepass alabilirsin ordada var sanırsam
gamepass var aslında ama serisi olan oyunları steamden alıyorum genelde koleksiyon niyeti ile ama herkes alma yazmış almam büyük ihtimal ile gamepass'den oynarım salarım

gamepass var aslında ama serisi olan oyunları steamden alıyorum genelde koleksiyon niyeti ile ama herkes alma yazmış almam büyük ihtimal ile gamepass'den oynarım salarım
yani bu tarz videolar fikrini değiştirirmi bilmem ama gameplayi çok kötü gelmişti bana burdan gördüklerimde

Geri