🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2099

Uygulamasını falan yükleyip bir ayar yaptıysan veya harici bir EQ kullandıysan sıfırlamayı deneyin. Bir de %60-80 civarına falan çekin. Ben de %80 üstünde basslar çok titrediğinden %75 falan kullanıyorum. Ayrıca konuda önerdiğim ATK uygulamasını da yükleyin, ondaki EQ ayarları kulaklığı daha iyi hale getiriyor. Yine de varsa iade veya değişim isteyin.
Hiçbir yazılım, uygulama yüklemedim. Garip olan dip ses düzeyi sabit değil. Arctis 7 de kullanıyorum onda da hafiften ses geliyor ama hep sabit, bunda ise ekranda bir video falan varsa durdusam bile dip ses artıyor çok garip.

Diğer kablosuz alıcıları falan çıkarıp ayrıca test eder misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ATK masaüstü uygulamasını da yükleyin. EQ ayarları kulaklığın ses kalitesine bayağı etki ediyor.

Razer kraken v3 hypersenden geçilirmi , synapse uygulaması ile basları çok iyi yapıyorum çok tatmin edici , bu kulaklık bas tarafında beklentisi çok olan birini memnun edebilirmi amacım kablosuz basları kuvvetli bir kulaklığa geçmek.

Razer kraken v3 hypersenden geçilirmi , synapse uygulaması ile basları çok iyi yapıyorum çok tatmin edici , bu kulaklık bas tarafında beklentisi çok olan birini memnun edebilirmi amacım kablosuz basları kuvvetli bir kulaklığa geçmek.
Hocam kulaklık şahsımca tamamen kişisel bi ürün.Deneyimleme şansın varsa en iyi öyle karar verebilirsin.Komik olabilir ama ben hyperx cloud 3s iade edip bunu aldım.Cloud 3s gerekli tüm ayarları yapmama rağmen iyi bi ses deneyimi yakalayamadım 3 gün uğraştım olmadı iade ettim.2-3 aydır h2015 kullanıyorum memnunum şuan ancak öyle ahım şahım bi bass peeformansı beklemeyin

Geri