Maksimum 40bine Tablet Ünide Kullanmalık

Reaksiyon skoru
14
Üniversitede kullanmak üzere maksimum 40 bin TL'ye tablet arıyorum ama piyasa çok pahalı olduğu için 22 günde 20 bin TL kadar bir fiyat artışı yaşandığından alınır mı alınmaz mı emin değilim.

Ekler

• 31575.webp
    31575.webp
    88.2 KB · Hit: 24
Magic pad 4 al geç kalem klavye de yanında geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem fiyatını haketmiyor hem de +15k daha kalem ve klavyeye verecek 60hz 2,3k IPS almak var 165hz 3k oled almak var
Hem de bu fiyata 128gb hafızaya girmiyorum bile
Samsung tabletler de güzel ama bu ara çok zaman yediler şuan fiyatlarini haketmiyorlar

Son düzenleme:
Magic pad 4 al geç kalem klavye de yanında geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem fiyatını haketmiyor hem de +15k daha kalem ve klavyeye verecek 60hz 2,3k IPS almak var 165hz 3k oled almak var
Hem de bu fiyata 128gb hafızaya girmiyorum bile
Samsung tabletler de güzel ama bu ara çok zaman yediler şuan fiyatlarini haketmiyorlar
aga sence alınabilecek en iyisi bu mu

aga sence alınabilecek en iyisi bu mu
Şimdi şöyle bir şey var samsunglar bu ara çok zam yedi o yüzden fiyatlarını şuan haketmiyorlar (düz s serisinin donanımına lafım yok)
İpadler ise bu fiyat bandında iyi işlem gücü verse de genel özellik bakımından cok geride kalıyor ki isterse NASA bilgisayarı gücünde olsun tablette yapabileceğin şeyler belli ve bu fiyattaki diğer tabletlerin işlemcileri de zaten fazlasıyla iyi. Sırf pro modellere koymak için normal modelleri 20k lik tablet özelliklerinde donatiyorlar
Kısaca Honor magic pad 4 şuan en f/p olan yanında klavye kalem vermesi de büyük avantaj

Kullanım tercihine göre marka değişir ama ne olursa olsun almadan önce bir teknoloji mağazasına gidip kendin de gör zaten her mağazada pad 4 gördüm kalemini de deneyebiliyorsun
Samsung ve ipadlerle de karşılaştırırsın her şey kağıt üstünde olmuyor sonuçta

Son düzenleme:
Geri