Yardım AMD İndirme Başarısız Sorunu

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
736
rx9060 xt ekran kartım var son 1-2 aydır amd uygulamasını açmak istediğimde bu uyarıyı veriyor. Bilgisayar açıp kapattığımda 1-2 günde bir yeniden kurulum yapmak zorunda kalıyorum çözümünü bulamadım. Amd ddu şeyiyle silip temiz kurulum yapıyorum işe yaramıyor bıktım artık. Farklı sürümler denedim aynı.

Ekler

• 65527.webp
    65527.webp
    1.7 MB · Hit: 23
Farklı sürümler denediğin halde bunu yaşaman ilginç.
Intel arc b580 kullanıyorum ben de son sürücüyü yükledikten sonra bende de oyunlarda takılmalar oluştu..

rx9060 xt ekran kartım var son 1-2 aydır amd uygulamasını açmak istediğimde bu uyarıyı veriyor. Bilgisayar açıp kapattığımda 1-2 günde bir yeniden kurulum yapmak zorunda kalıyorum çözümünü bulamadım. Amd ddu şeyiyle silip temiz kurulum yapıyorum işe yaramıyor bıktım artık. Farklı sürümler denedim aynı.
1787728037899.webp

bunlardan kafana yatan bir yöntemi dene
adrenalin yerine windows yüklendiği için adrenalin yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farklı sürümler denediğin halde bunu yaşaman ilginç.
Intel arc b580 kullanıyorum ben de son sürücüyü yükledikten sonra bende de oyunlarda takılmalar oluştu..
farklı sürüm aynı windows olduğu için hiç normal
windows böyle saçmalıklar yapabiliyor, bana da yapmıştı 1 kez

attığım şeyi yaptıktan sonra yine olmazsa aygıt yöneticisine girip
görüntü bağdaştıcıları
9060 xt
sürücüye gelip oradaki sürücüye geri dön falan tıklanabilir mi, sürücü tarihi sürümü senin yüklediğinle uyuşuyor mu onu atar mısın

Windows kurbanı bir AMD daha.
yeni driverları bazen kabul etmiyor sanki misafir kabul etmeyen ev sahibi gibi :ROFLMAO:

attığım şeyi yaptıktan sonra yine olmazsa aygıt yöneticisine girip
görüntü bağdaştıcıları
9060 xt
sürücüye gelip oradaki sürücüye geri dön falan tıklanabilir mi, sürücü tarihi sürümü senin yüklediğinle uyuşuyor mu onu atar mısın

yeni driverları bazen kabul etmiyor sanki misafir kabul etmeyen ev sahibi gibi :ROFLMAO:
Geçen format attım. Masaüstüne GPU driver, chipset driver falan yerleştirdim, sürücüyü kurmaya çalışıyorum. Kurulum için açtığımda daha sistem bilgilerini toplayıp uyumluluğu kontrol edene kadar Windows kendi eski sürücüyü yüklüyordu. 3 kez DDU ile silip tekrar denedikten sonra çözümü interneti kesip öyle yükleme yaparak buldum. Akla gelecek her yöntemle Windows sürücü kurulumunu kapattım bu arada. Bazen kanser ediyor. Kullandığım birçok programın alternatifi olsa hemen Linux' e geçecem de yok işte.

Geçen format attım. Masaüstüne GPU driver, chipset driver falan yerleştirdim, sürücüyü kurmaya çalışıyorum. Kurulum için açtığımda daha sistem bilgilerini toplayıp uyumluluğu kontrol edene kadar Windows kendi eski sürücüyü yüklüyordu. 3 kez DDU ile silip tekrar denedikten sonra çözümü interneti kesip öyle yükleme yaparak buldum. Akla gelecek her yöntemle Windows sürücü kurulumunu kapattım bu arada. Bazen kanser ediyor. Kullandığım birçok programın alternatifi olsa hemen Linux' e geçecem de yok işte.
driver geri dön yaparak çözdüm onu aygıt yöneticisinde, bende de olmuştu 1 kez

Alıntıyı görüntüle
bunlardan kafana yatan bir yöntemi dene
adrenalin yerine windows yüklendiği için adrenalin yok

farklı sürüm aynı windows olduğu için hiç normal
windows böyle saçmalıklar yapabiliyor, bana da yapmıştı 1 kez
Eve geçince bakayım buna.

Temiz kurulum yap, driverları tamamen elle kur. Yok diyorsan da sen bilirsin dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,236,960
Üyeler
202,161
Son üye
Rip_Order1907
Geri