Ikea Gaming Koltuk Vs Diğer Gaming Koltuklar

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
78
Dostlar selam, herkese iyi geceler diliyorum, Hawk koltuğum vardı ve sattım. Hem odaya daha çok yakışacak hem de daha rahat edebileceğim kibar koltuklar bakıyorum. Bazı günler tüm gün bilgisayar başında duracağım için rahat olsun istiyorum. Sizden şu anlık öneri istemiyorum. Sadece Ikea'dan Gaming koltuk mu alsam yoksa Zio gibi diğer koltuklara mı yönelsem kararsız kaldım. Tavsiyeniz, yorumunuz ne olur markalar hakkında? Düşünceleriniz önemli, ona göre hareket edeceğim.

Dostlar selam, herkese iyi geceler diliyorum, Hawk koltuğum vardı ve sattım. Hem odaya daha çok yakışacak hem de daha rahat edebileceğim kibar koltuklar bakıyorum. Bazı günler tüm gün bilgisayar başında duracağım için rahat olsun istiyorum. Sizden şu anlık öneri istemiyorum. Sadece Ikea'dan Gaming koltuk mu alsam yoksa Zio gibi diğer koltuklara mı yönelsem kararsız kaldım. Tavsiyeniz, yorumunuz ne olur markalar hakkında? Düşünceleriniz önemli, ona göre hareket edeceğim.
hawk neyse diğer markalar ya aynı ya da daha kötü ergonomik ofis sandalyesi bakınız

ergomekan x200-METTA gibi https://www.trendyol.com/metta-mobilya-x-b165189-c1119

Sene başından beri bunu kullanıyorum. Fason ürün olmasına rağmen malzeme kalitesi iyi hissettiriyor. Ayağı da demir. Kaynak yeri hasarlı gelmişti. Satıcıya fotoğrafını atınca sorun çıkarmadan parçanın yenisini göndermişti. Kendi sitelerinde şu an fiyatı daha uygun. Koltuk süngeri bayağı kalın o yüzden ağrı yapmıyor (günde 12 13 saat oturduğum oldu). Film izlerken sonuna kadar eğdirip yaylana yaylana kullandığım halde mekanizmada bir arıza çıkmadı hala. Kolun oynar mekanizmaları sert geçiyordu ama söküp gres yağı sürünce halloldu.

Ikea markus bayağı beğeniliyor. Bir deneyin mağazada isterseniz

Geri