Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

Valla sana mal aslında kurnazda olabilir bilemiyorum bulmuştur bir yerden kimlik birinin veya birine vermiştir 500 1000 tl hesap açtırmıştır papara misali kimlikte sahte mahte vardır uyuşuyor sanıyorsundur bilemiyorum alper hocam banada yazdı diyince şüpheli geldi
Yok hocam kimlik filan ona ait hepsinin kontörlünü yaptım ben her şey harfi harfine ona ait 🤣 ama niye böyle saçma bir şey yaptı anlamadım

Yok hocam kimlik filan ona ait hepsinin kontörlünü yaptım ben her şey harfi harfine ona ait 🤣 ama niye böyle saçma bir şey yaptı anlamadım
bir ihtimal uğraşmaz para bana kalır mı diyor bilemiyorum da bir kaç kişiye yaptıysa var bir şeylik garip

Vesikalığını vs gördünüz mü kimlik kontrolünde
Evet hocam herşeyi en ince detayına kadar inceledim her şey nokta noktasına ona ait telefon numaraları bile ona ait
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir ihtimal uğraşmaz para bana kalır mı diyor bilemiyorum da bir kaç kişiye yaptıysa var bir şeylik garip
Valla geçmiş olsun şimdi savcılıktan çıktım evrağı teslim ettim geçmiş olsun diyorum kendisine savcıya öyle dosya sundum ki adam hiç uğraşmadı herşeyi eklemişsin zaten dedi kimliğine kadar koymuşsun hesap numarası da var dedi hesap numarasıyla bakıcaklar uyuşuyorsa tamam dedi bütün herşeyi madde madde yazdım

Evet hocam herşeyi en ince detayına kadar inceledim her şey nokta noktasına ona ait telefon numaraları bile ona ait

Valla geçmiş olsun şimdi savcılıktan çıktım evrağı teslim ettim geçmiş olsun diyorum kendisine savcıya öyle dosya sundum ki adam hiç uğraşmadı herşeyi eklemişsin zaten dedi kimliğine kadar koymuşsun hesap numarası da var dedi hesap numarasıyla bakıcaklar uyuşuyorsa tamam dedi bütün herşeyi madde madde yazdım
hadi hayırlısı bakalım

Şimdi sana ürünü kargoluyorum deyip boş paket yollayabilir kargo kabul etme bence

Gonder yazınca ne diyor merak ettim
Göndermeyecegim boyutuna geldi mi
O boyuta gelmedi dün geceye kadar paranı atıcam dedi atmazsam ürünü yollucam yarın dedi bende sabah kalktığımda para görünmezse engeller direk savcılığa giderim dedim öyle de yaptım 🤣

Agalar adamı şikayet ettim süreci burada paylaşırım o para bana dokunmaz keyfimi de kaçıramam çıkacağı varmış diyip geçiyorum üstüne buz gibi bi su içip yeni laptop arayışına geçeceğim hemen 🤣

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 38
Valla önemli değil ya herşeyi ortada o uğraşsın ben niye uğraşıcam

Dosyayı hazırladım zaten engelledim dün yazsa da bakmam şikayet oluşturacağım

Öyle de sonuçta suçunu kabul ettiğine dair bir video var bu olaydan yırtabilir mi sizce
Yırtamaz hocam ama demek ki adamın ilk kurbanı değilsiniz baksanıza.

Yırtamaz hocam ama demek ki adamın ilk kurbanı değilsiniz baksanıza.
Valla çok denemiş belli pişkin gibi bana şey diyor bekle bi kaç kişi dolandırayım atıcam paranı 🤣 bende beni ilgilendirmiyor param gelmezse giderim dedim ve gittim şikayetimi yaptım onun kaçarı yok tek isteğim şuan içeri alınması ve bana arabuluculuk teklifi gelmesi yatmak istemiyorsa da bunu yapıcak o zaman görücem onu

Valla çok denemiş belli pişkin gibi bana şey diyor bekle bi kaç kişi dolandırayım atıcam paranı 🤣 bende beni ilgilendirmiyor param gelmezse giderim dedim ve gittim şikayetimi yaptım onun kaçarı yok tek isteğim şuan içeri alınması ve bana arabuluculuk teklifi gelmesi yatmak istemiyorsa da bunu yapıcak o zaman görücem onu
Bu kadar rahatsa eğer bir bildiği vardır inşallah siz paranızı kurtarırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,120
Üyeler
202,195
Son üye
kayfe
Geri