🔥İndirim Twinmos 16gb 6000mhz Cl36 Single Ram- 10.999tl (20 Adet) İtopya

2 farklı sipariş veya 2 farklı hesaptan sipariş yapılabilir bence
bunu bu fiyata taksitsiz alacağıma gider +2bin daha koyarım dual kit alırım 6 taksiti de çakarım. en azından kafam rahat olur. indirim adı altında dalga geçmeye prim vermem diye düşündüm kendimce.

bunu bu fiyata taksitsiz alacağıma gider +2bin daha koyarım dual kit alırım 6 taksiti de çakarım. en azından kafam rahat olur. indirim adı altında dalga geçmeye prim vermem diye düşündüm kendimce.
Nakit çıkmıyorsa dediğiniz daha mantıklı elbette.

Taksitlere sebep zaten elli tane kredi kartımız oldu 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

axess ve paraf a 5-6 ay peşin fiyatına taksit oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1787749943687.webp

İçinde hangi çip var acaba? Bulamadım hiç bir kaynakta

32 gb ram vardı fakat Expo yok diye aldım bu ramler iyi midir
Expo olmaması o Ram'i kötü yapmaz hocam, Ram timingleri manuel olarak da ayarlanabilir veya Ram expo desteklemese bile anakartınızda expo/xmp profilini kullanarak yine de uygun aşırtmayı yapabilirsiniz. Bu Ramler fiyatına göre iyi. Elinizdeki Ram single kit 32GB ise bence elinizdekinin aynısından kovalamanız daha mantıklı.

Expo olmaması o Ram'i kötü yapmaz hocam, Ram timingleri manuel olarak da ayarlanabilir veya Ram expo desteklemese bile anakartınızda expo/xmp profilini kullanarak yine de uygun aşırtmayı yapabilirsiniz. Bu Ramler fiyatına göre iyi. Elinizdeki Ram single kit 32GB ise bence elinizdekinin aynısından kovalamanız daha mantıklı.
Gskill ripjaws s5 olması gerek cl 36 36 16x2 ama tek modülden 32 gb toplam

Geri