MorgothBelegurth
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Umarım tükenmez. Yarın çekicem bende.
( Dayanamadım aldım
)
( Dayanamadım aldım
Son düzenleme:
İncelemeKasa, kordon plastik. Metal görünüm verilmiş. Kaplama zamanla çıkıyor deniyor. Fazla terleyen biriyseniz bu süreç hızlanır. Paranıza yazık. GA-B2100 serisinden daha ucuza bir saat alıp keyfinize bakın. Hem solar batarya ve bluetooth var.
Metal kasa hocam defalarca dedikKauçuk kordon + plastik kasa
Daha önce 3-5K bandına Hepsiburada da mıydı bir yerde satılmıştı bence beş para etmez metal kasa metal kordon olmadıkça
Bende plastik kasası var ilk ciktigi zamanlarda aldim 6 senedir hergun alarmı çalıyor halen pili bitmediBu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek istediğim saatin hiç açılmayacak olması ve bakıma dikkate daha az ihtiyacı olması büyük bir avantaj. Kullanım senaryolarında ise her koşula ve her durumda sorun çıkarmadan kullanılabilecek bir model. Diğer taraftada daha şık daha güzel görünen tabii ki de çeliğin avantajlarını sunan bir model var. Mekanizmanın eski olması ve 2-3 yıl sonra o pilin değişecek ve içinin açılacak olması gerçeği de var. Ek olarak ne kadar dikkat etsekte deniz,duş,sağa sola çarpma gibi durumlarda diğer modele göre daha çok yıpranacaktır tahminimce. Fiyat farkına aldanmak istemiyorum. Çünkü tamamen maliyetle ilgili bir durum bu. Hala kararsızım bilmiyorum bir fikri önerisi bununla ilgili ekstra düşüncesi olan varmı ?
Plastik olanı 2 senedir, metal olanı 1 senedir kullanıyorum. Metal olan görünüş olarak baya güzel duruyor. Sadece doğaya çıktığımda plastik olanı kullanıyorum. Metalde ne kadar korursanız da çizikler oluyor ben pek takmıyorum ama sizi rahatsız edebilir.Bu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek istediğim saatin hiç açılmayacak olması ve bakıma dikkate daha az ihtiyacı olması büyük bir avantaj. Kullanım senaryolarında ise her koşula ve her durumda sorun çıkarmadan kullanılabilecek bir model. Diğer taraftada daha şık daha güzel görünen tabii ki de çeliğin avantajlarını sunan bir model var. Mekanizmanın eski olması ve 2-3 yıl sonra o pilin değişecek ve içinin açılacak olması gerçeği de var. Ek olarak ne kadar dikkat etsekte deniz,duş,sağa sola çarpma gibi durumlarda diğer modele göre daha çok yıpranacaktır tahminimce. Fiyat farkına aldanmak istemiyorum. Çünkü tamamen maliyetle ilgili bir durum bu. Hala kararsızım bilmiyorum bir fikri önerisi bununla ilgili ekstra düşüncesi olan varmı ?
Teşekkür ederim. Metal kasayı tercih ettim bakalım.Plastik olanı 2 senedir, metal olanı 1 senedir kullanıyorum. Metal olarak görünüş olarak baya güzel duruyor. Sadece doğaya çıktığımda plastik olanı kullanıyorum. Metalde ne kadar korursanız da çizikler oluyor ben pek takmıyorum ama sizi rahatsız edebilir.