Boyum Uzamiyor Sizce Ne Yapmaliyim

sonhry

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar merhaba

2007 doğumlu biriyim, 174 boyum var. Kız kardeşim ve erkek kardeşimin boyu inanilmaz derece de uzarken benim bir anda 2 yıl önce boyum durdu.

Ciddi anlamda vitamin eksikliğim, ve böbrek üstü bezimin fazla çalışmasından dolayı çok stres vb sorunlarda yasiyorum.

Aynı zamanda kilom da mevcut, sizce bu saatten sonra boyum uzar mı, uzarsa ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim.

Çünkü ciddi anlamda kafaya takiyorum ve kemik gelisimimin durdugunu hemen hemen çok az bir açıklık olduğunu onunds max 1 cm uzatacagini söylemişti doktor. Doğru mudur sizce bilgi verirseniz çok sevinirim

(Aktif olarak 3 tane fıtığım var belde sırtta ve boyunda bunlardan da kaynaklı midir bilmiyorum)

Arkadaşlar merhaba

2007 doğumlu biriyim, 174 boyum var. Kız kardeşim ve erkek kardeşimin boyu inanilmaz derece de uzarken benim bir anda 2 yıl önce boyum durdu.

Ciddi anlamda vitamin eksikliğim, ve böbrek üstü bezimin fazla çalışmasından dolayı çok stres vb sorunlarda yasiyorum.

Aynı zamanda kilom da mevcut, sizce bu saatten sonra boyum uzar mı, uzarsa ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim.

Çünkü ciddi anlamda kafaya takiyorum ve kemik gelisimimin durdugunu hemen hemen çok az bir açıklık olduğunu onunds max 1 cm uzatacagini söylemişti doktor. Doğru mudur sizce bilgi verirseniz çok sevinirim

(Aktif olarak 3 tane fıtığım var belde sırtta ve boyunda bunlardan da kaynaklı midir bilmiyorum)
hocam 18 ve 20 yaş arası durur büyüme genelde, taş çatlasın 177 olursun gibime geliyor doktor değiliz neticede bilemiyoruz tam boyun gayet yeterli benimde 175 yaş20

Fıtığı bilemem ama genetik olması lazım boyun, ayrıca süt iç gün içinde, egzersiz yap

Bu saatten sonra uzamaz hocam. Ayrıca kisa degilsiniz.

Süt içmek çok ise yariyor her gun sut iç

Vitaminlerden dolayı da olabilir mi sizce

büyüme plakları kapandıysa boy uzatma çabalarının hepsi boşa gider .

plakların kapanıp kapanmadığını doktoro giderek öğrenmen iyi olur .

Arkadaşlar merhaba

Sorunları yazmışsın zaten vitamin alımına dikkat et, Güneş ışığı al
Tabii ki en önemli şey plakların kapanıp kapanmadigi genelde bu yaştan sonra çok boy uzamaz ama istisnalar da var bir doktora gidip baktır
Yani ben zaten 175 ve civarından sonra öyle çok kısa duran veyahut bunun sıkıntısını çeken görmedim sosyal medyada çok takilma etkileşim için atıp tutuyorlar
Stresinin kaynağı da kızlar ise ben boyu 175 olup da suçu boya atanlarin boylarini iliskilerine bahane ettiklerini düşünüyorum. Çevremde dolu 1,75 olup sevgilisi olan arkadaşım vardi eğer birini bulamiyorsan emin ol sorun boy değildir, özgüvenli olacaksin

Son düzenleme:
Geri