🔥İndirim Thermaltake View 380 850w 80+ Gold ARGB Usb 3.2 Siyah Atx Mid Tower Kasa 8.999

Konuda ki linke girip yoruma baktım içinden gx3 850w çıkıyor denmiş, C tier bir psu. bunun yerine raijintek cratos 850w + MSI MAG Pano 130R PZ ARGB veya cuma günü gaming gecesinde illa bir Lian Li kasa oluyor 3599-3999tl'ye onu alırdım. Bundan daha iyi bir bundle daha uygun bir tercih olur bu şekilde.
Raijintek Cratos Atx 3.0 850W 80+ Gold Pcıe 5.0 Full Moduler Atx Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007)
https://app.hb.biz/uP5ZNtyLJMd0 bumudur

Kasuaıda beğendim açıkcası psu belli olsa alacağımda bekliyorum yoksa rajınteki alıp kada bakacağım
Gx seri C, üretici de ce link.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasuaıda beğendim açıkcası psu belli olsa alacağımda bekliyorum yoksa rajınteki alıp kada bakacağım

Geminiye sordum gf a3 diyor psu ya
Gfa3 bakalım.

Gx seri C, üretici de ce link.

Gfa3 bakalım.
Evet alan kişiler yorum yapmış gx3 diye.

Raijintek Cratos Atx 3.0 850W 80+ Gold Pcıe 5.0 Full Moduler Atx Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007)
https://app.hb.biz/uP5ZNtyLJMd0 bumudur
Evet bu ürün.

Geminiye sordum gf a3 diyor psu ya
Bu konuda pek güvenmezdim aiye.

Evet bu ürün.

Alıp psu ya göre iade edebilirmiyiz acaba

Evet bu ürün.

IMG_3255.webp

Ekler

• IMG_3256.webp
    IMG_3256.webp
    188.4 KB · Hit: 12
içerisinde ki psu nasıl acaba bir sorun yaratır mı ? rtx 5080 ve ryzen 9800x3d'li sistemde sorun çıkartır mı ? Kasada takılı gelen fanlar iyi mi yeterli mi güzel bir hava dolaşımı için ?
knk aynısından 6k ya düştüğünde almıştım kusursuz psu fln on numara ama bu para çok fanlar fln on numara

9000 fiyat bence hiç cazip değil buna benzer no name kasalar 2500 var piyasada üstelik 7 adet fan ve kontrolcü ile kalan 7500 TL en kralından power alırsın gerçekten indirim olabilmesi için 7000 civarı olması lazım.

Geri