Bu İki Laptoptan Hangisi?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Reis sa ben gamerider flux gr16 glrdum 60kya kullanan varmis forumda gördüm sicaklik degerleri falan iyi
bütçemin üstünde hocam o model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu modelde varmı yanlış olmasın ama log da intelin hx işlemcilerinde anakart yanma problemi vardı diye biliyorum
bende gördüm öyle bişeyler sorayım dedim

bütçemin üstünde hocam o model

bende gördüm öyle bişeyler sorayım dedim
bende log alcaktım zamanında anakart yanma problemleri olunca victus baktım ondada sensör arızası vardı tuff lar pahalıydı vatanda 30k düşmüştü acer nitro 16 aldım gayet memnunum fanları biraz gürültülü fakat serin çalışıyor ve ekranı oldukça iyi 165hz 3ms

12k farka değer oyun oynancaksa, loq olan alınır güzel model kronik anakart yanması eski serilerindeydi.

bende log alcaktım zamanında anakart yanma problemleri olunca victus baktım ondada sensör arızası vardı tuff lar pahalıydı vatanda 30k düşmüştü acer nitro 16 aldım gayet memnunum fanları biraz gürültülü fakat serin çalışıyor ve ekranı oldukça iyi 165hz 3ms
15...9 serisinde vardı o anakart yanma sorunu 15...10 serisinde yok.
Reis sa ben gamerider flux gr16 glrdum 60kya kullanan varmis forumda gördüm sicaklik degerleri falan iyi
Artık 60K değil zam yediler 70K falan şu an.

15...9 serisinde vardı o anakart yanma sorunu 15...10 serisinde yok.
anladım fakat yine log tasarımı benim hoşuma gitmiyor, kasa tasarımı ve klavye tarzı oyuncu değilde ofis tarzında biraz

12k farka değer oyun oynancaksa, loq olan alınır güzel model kronik anakart yanması eski serilerindeydi.
arada bir yeni çıkan oyunlardan sardıklarım oluyor şu aralar expedition 33e sardım onun dışı çok oynamıyorum ama videolarda baya fps farkı varmış lenovoyu alıcam galiba sağolun hocam

anladım fakat yine log tasarımı benim hoşuma gitmiyor, kasa tasarımı ve klavye tarzı oyuncu değilde ofis tarzında biraz
evet klavye dümdüz beyaz ışıklandırmaymış o kötüymü biraz yapıcak bişey yok

arada bir yeni çıkan oyunlardan sardıklarım oluyor şu aralar expedition 33e sardım onun dışı çok oynamıyorum ama videolarda baya fps farkı varmış lenovoyu alıcam galiba sağolun hocam
Güle güle kullanın normalde bir kaç farklı model daha önerebilirdim fikriniz olsun diye ancak 9 taksit istediğiniz için şuanlık en mantıklısı bu duruyor.

evet klavye dümdüz beyaz ışıklandırmaymış o kötüymü biraz yapıcak bişey yok
önemli olan performans tabikide zaten genekde ek klavye mouse ile kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,307
Üyeler
202,247
Son üye
Kuygyn