3060 Ti+İ5 12400f 2.El Alinir mi

Yigiit

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
30000
suan kullandigim kasa cok eski o yuzden yeni kasa almak icin 2.el bir hazir kasa alacam 22 k ya buldum sistemin ozellikleri
Rtx 3060 ti
Intel i5 12400f
16 gb ram
500 gb ssd
Sistem bu bu fiyata deger mi bu fiyata baska sistem alinabilir mi daha iyi,yardimci olursaniz seviriniz

12400f+3060Ti kullandığım en iyi kombolardan birisiydi, yıllarca kullandım. Beklentini ayarlarsan eğer hiç sıkıntı yaşamazsın. Fiyat konusu değişken ilan linkini özelden atarsan bakarım.

ilan varsa tar mısınız bakalım hocam

12400f+3060Ti kullandığım en iyi kombolardan birisiydi, yıllarca kullandım. Beklentini ayarlarsan eğer hiç sıkıntı yaşamazsın. Fiyat konusu değişken ilan linkini özelden atarsan bakarım.
Beklenti olarak ortalama bi beklentim var beni 3 sene idare etmesi oyunlari orta ayarlarda kasmadan acarsa benim icin baska sorun yok ozelden attim linki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilan varsa tar mısınız bakalım hocam
Link

Beklenti olarak ortalama bi beklentim var beni 3 sene idare etmesi oyunlari orta ayarlarda kasmadan acarsa benim icin baska sorun yok ozelden attim linki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link
ne dahil hocam 22000tlye sadece kasa mı konuştunuz?

Özelden yazdım bence bir tık fazla 20k'ya falan kırabiliyorsan al.

hocam 2. el tek tek yapsanız bundan iyisini yaparsınız ama bu da pek fena sayılmaz. 20 civarına fena durmuyor gibi.

hocam 2. el tek tek yapsanız bundan iyisini yaparsınız ama bu da pek fena sayılmaz. 20 civarına fena durmuyor gibi.
22 ye zor anlastik tek tek hangi ekran kartiyla nasi bi sistem daha iyi olur bu fiyat bandina

R5 5600, 16 ram, arc b580 şeklinde yapabilirsiniz. Daha güncel, 12gb vramli ve daha güçlü bir ekran kartı olur. bazı parçaları sıfır alırsınız kasa+psu, anakart gibi.

Son düzenleme:
Geri