Msi Servis Point Mağduriyeti

Kamera kaydı görüntülerini istedim attıkları kamera kaydında kutu önceden açılmış bi şekilde kadraja giriyo içindekilerin yarısı boşaltılmış köpükler dağılmış bi şekilde sanki ilk defa açıyolarmış gibi çıkarıyolar monitörü kırık yeri gösteriyolar geri dönüş yapıp bu kaydın bi işe yaramayacağını ilk açıldığı halinin kaydını istediğimde daha fazla yardımcı olamayız kargo firmanızla görüşürsünüz diye bi mesaj attılar insan düşünmüyorda değil ulan gerçekten kargoda mı kırıldı acaba diye ama bu kadar farklı insandan şikayet+bana attıkları abuk sabuk mailler mesajlar kamera kayıtları bunların rezalet bir servis işini doğru düzgün beceremeyen iğrenç bir firma olduğunu kanıtlıyor ben yine ne yapabilirim diye düşünücem msi a mail atarım belki direkt bilmiyorum sizlede paylaşmak istedim msi alırken 2 değil 5 kere düşünün resmen enayi yerine koyuyolar

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. İnan Türkiyede MSI , Samsung başka marka fark etmiyor. Hele monitör işinde garantiye işin düştüyse geçmiş olsun. Adamı süründürüyorlar. Yani marka bazlı düşünme. Hepsi aynı rezillikte. Sistem rezil çünkü.
Teknoloji işi şans işi mevzusu alırken de öyle aldıktan sonra da öyle. Ellerini açıp bozulmaması için dua edeceksin. Şu işleri kılçıksız çözülme olayları çok düşük. Aynı mevzu değil ama ben de Samsung ile sorun yaşamıştım.

Hocam pakete sarma kısmında video alsaydınız keşke, bu tarz durumlarda sizin gönderdiğiniz durumu kayda almanız çok büyük kanıt oluyor.

Hocam pakete sarma kısmında video alsaydınız keşke, bu tarz durumlarda sizin gönderdiğiniz durumu kayda almanız çok büyük kanıt oluyor.
keşke valla hiç aklıma gelmedi ben monitörü kutuladıktan sonra bayağı bi bekledi evde 1 aya yakın işlerden falan zaman bulup götüremedim o arada hiç düşünemedim neyse olan oldu akıllandık işte yapacak bişey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bundan sonra böyle bişey olursa arabayla bizzat ben götürücem servise kadar :D

Geçmiş olsun. Servispoint iş bilmez rezalet bir firma sırf bu yüzden msi markasından soğudum.
Asus ta aynı servise bağlı rezalet sıvı metal cihaza termal macun gönderebiliyorlar uzun vida atıp kasayı kastırabiliyorlar iş bilmezlerin toplandığı bir servis forumdan bu işi bilen 5 adamı kolundan tutup götürsem daha iyi teknik hizmet alırız

twisted minds markası monitör çıkarttığında ölü pikselli geldi diye servis point'e yollamıştım serviste ortasına mızrakla vurup monitörü kırıp geri yollamışlardı 4 aylık bir uğraş sonucunda para iademi alabilmiştim. bozuk ürün gelse onlara yollamam ben bir yol bulur daha fazla zarara uğratırlar kesin.

b650 asus tuf anakartımı yolladım işlemci pinlerini orada yamulttular, üstüne işlemci koruma plastiğini takmadan ve sabitlemeden bana geri göndermişlerdi. Üründe ram kısmında 2.sokette arıza vardı, wifi bağlantı sorunu yaşıyordum bunlara bakmamaışlardı bile. 6 Ay sonra thh ile paramı geri alabilmiştim. O günden sonra bu firmanın servislik yaptığı ürünleri tercih etmemeye başladım.

b650 asus tuf anakartımı yolladım işlemci pinlerini orada yamulttular, üstüne işlemci koruma plastiğini takmadan ve sabitlemeden bana geri göndermişlerdi. Üründe ram kısmında 2.sokette arıza vardı, wifi bağlantı sorunu yaşıyordum bunlara bakmamaışlardı bile. 6 Ay sonra thh ile paramı geri alabilmiştim. O günden sonra bu firmanın servislik yaptığı ürünleri tercih etmemeye başladım.
Asusa da mı servispoint bakıyor

Dell in iyi servis hizmeti olduğunu duydum araştırdım doğrularsam dell monitör bakıcam

Asusa da mı servispoint bakıyor

Dell in iyi servis hizmeti olduğunu duydum araştırdım doğrularsam dell monitör bakıcam
Maalesef

MSI G274QPX monitörümün ekranı çizgi çizgi bozuldu ve renkler karıncalanıyordu. Hani şu kırık ekran şakaları olur ya, tam olarak öyle renkler gidip geliyordu.

Cihazı servise gönderdim. Orijinal kutusu elimde olmadığı için son derece sağlam bir paketleme yapıp kargoya verdim. Balyozla vursan ancak kırılır; kat kat patpat naylon sardım, strafor köpüklerle kutudaki boşlukları kapattım. Kargoda kırılması imkânsıza yakındı.

Salı günü kargoya teslim ettim. Bugün öğlen arayıp monitörün çatlak olduğunu, durumun garanti kapsamına girmediğini ve tamir ücretinin 230 dolar olduğunu söylediler. Yaşadığım durumu tıpkı yukarıda anlattığım gibi onlara da aktardım fakat yapacak bir şey olmadığını belirttiler.

Monitörü göndermeden önce kendileriyle görüştüğümde, kutunun içine yaşadığım sorunu ve e-posta adresimi yazmamı söylemişlerdi; ben de yazıp gönderdim. Ancak bugün öğlen beni aradıklarında, kutuyu hiç açmamışlar gibi(bence hiç açmadılar bile 😅) bana hem e-posta adresimi hem de yaşadığım sorunu tekrar sordular.

Normalde MSI markasına bağimli olan bir insanım, şu ana kadar bu markaya gerçekten çok para harcadım çoğu şeyim msi . Ancak bu olaydan sonra benim için hiçbir önemi kalmayacak. Eğer müşterilerle bu şekilde ilgileniyorlarsa başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Belki ben yanılıyorumdur ama kargo 19 saat gibi kısa bir sürede ellerine ne ara ulaştı, ne ara servise alındı ve ne ara inceleyip döndüler anlayamıyorum. Yine de bundan sonra hiçbir ürünümü MSI almayacağım.
Sorun markalar değil maalesef iş bilmez, müşteri memnuniyetini umursamayan Türkiye servislerinde. Aynı durum Asus servisi için de geçerli. Servispoint sanırım Asus, MSI, Gigabyte, Asrock, Sapphire, Zotac, Inno3d gibi markalara sözde servis hizmeti veriyor. Adamlara geçene sene bu zamanlarda bozuk Asus anakart yolladım ben daha ayrıntılı test yapmışımdır öyle diyeyim. Yaptığım testleri aşama aşama bir A4 e yazıp sonuçlarıyla ilettim kendilerine, 2-3 saat LoL oynandı, iki şu test yapıldı sorun görülmedi denip geri yolladılar. Anakart değiştirince sorunumun çözüldüğünü belirtmeme rağmen umursamadılar. Bunların bu tutumunu globale yazmak lazım. Yetkili servis olarak bunlar gram iş yapamamalı bu ülkede...

1787820959104.webp

Geri