16.500 TL Bütçe ile Ikea Oyuncu Sandalyesi Önerisi

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
78
Dünden beri araştırıyorum, kesin olarak IKEA'ya karar verdim. Yeri geliyor tüm gün pc başında oturuyorum, o yüzden rahatlık benim için önemli. Baş ve bel kısmım rahat etmeli. Zaten çok bir seçenek yok, sitede hepi topu 9 tane oyuncu sandalyesi var. Alta linkini bırakıyorum sayfanın, tüm koltuklar çıkıyor. Sizce bunlardan hangisini almalıyım, daha önce 'şunu aldım ve çok memnunum' dedikleriniz var mı koltuklar arasında? Kol ayarı olmadığı için ofis sandalyeleri istemiyorum. 22.000 TL olan da var IKEA'da fakat bir koltuğa bu parayı vermek istemiyorum vicdanen.

Sandalye demeyeydin iyiydi :D

Geçenlerde başka bir firmanın modeline bir süre boyunca 20.275 TL'ye düşürülüp indirim yapıldı şu an bitmiş, lakin bu rakamları vermek istemediğini belirtmişsin yazmışsın bu yüzden atmadım.

Son düzenleme:
düz ofis koltuğuna oyuncu koltuğu adı vermişler satıyorlar şaka gibi.
Tecrübe etmeden söylemek biraz saçma kaçabilir ama eminim IKEA'nın bu koltukları normal oyuncu koltuklarından çok daha iyidir. Normal oyuncu koltuğu almak istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde başka bir firmanın modeline bir süre boyunca 20.275 TL'ye düşürülüp indirim yapıldı şu an bitmiş, lakin bu rakamları vermek istemediğini belirtmişsin yazmışsın bu yüzden atmadım.
Başkan IKEA'dan istiyorum, başka marka önerisi istemiyorum...

İkeada bir dönem çalıştım ve bu çalışma koltukları hem çok rahat hemde uzun süre kullanımda arka taraf terlemiyor, oturma bölümünde de bir çöküntü olmuyor ekstra olarak sesiniz biraz çıkarsa garanti kısmı çok iyi çalışıyor.

IKEA mağazasına git orda dene. Herkesin poposu farkli birinin rahat ettiği koltukta sen rahat etmeyebilirisn.

Geri