40 Bin TL Civarına Sistem Tavsiyesi ?

İlk sistemin fiyatını biraz indirtebilirsiniz alınabilir ramler şu an idare eder sonradan 32 yapmak için satıp yeni 16 16 çift almanız lazım
Birazdan kastın ne gibi bir rakama alırsam uygun olur.
Ram 16 gb bana uzun bir süre yeter hatta bu sistem bile bana çok fazla ama uzun süre götürsün diye biraz iyi bir şey almak istiyorum.
İlk başta bütçeyi 30 belirlemiştim ama ddr5 olsun diye 40 a çıkardım.

Birazdan kastın ne gibi bir rakama alırsam uygun olur.
Ram 16 gb bana uzun bir süre yeter hatta bu sistem bile bana çok fazla ama uzun süre götürsün diye biraz iyi bir şey almak istiyorum.
İlk başta bütçeyi 30 belirlemiştim ama ddr5 olsun diye 40 a çıkardım.
Kalkıpta 35 falan düşürmesini istemeyin zaten kabul etmez 38e falan bırakırsa iyi olabilir sizin açınızdan normal türk usulü pazarlıktan bahsediyorum

Kalkıpta 35 falan düşürmesini istemeyin zaten kabul etmez 38e falan bırakırsa iyi olabilir sizin açınızdan normal türk usulü pazarlıktan bahsediyorum

AMD R5 7500F
Zotac RTX 4060Tİ
Crucial 1 TB SSD 32 GB RAM
Msi A620 ana kart
LG 27” ULTRAGEAR 180 Hz monitör
Bu sistemin ederi nedir bir fikrin var mı ?

AMD R5 7500F
Zotac RTX 4060Tİ
Msi A620 ana kart
50 bin den düşmüyormuş. Adamlar vergi vermiyor , kesinti olmasın diye pg yapmıyor yinede doymuyorlar fiyatları şişiriyorlar.
2. El piyasası sıfırı geçmişken neden mağazalar indirim yapsın ki.

AMD R5 7500F
Zotac RTX 4060Tİ
Msi A620 ana kart
Hocam ekran kartı 16 gb sa fiyat şişiyor biraz daha ama yok 50 etmez yaklaşmayın bu sisteme

Hocam ekran kartı 16 gb sa fiyat şişiyor biraz daha ama yok 50 etmez yaklaşmayın bu sisteme
Aldım yapay zekayı karşıma referans olarak sıfır sistemi gösterdim tek tek ilanları karşılaştırıyorum. Sabahtan beri kaç kişiye mesaj attım daha 1 tanesi bile indirim yapmadı desem yeridir. Gemini de chatgpt de bıktı artık git al sıfırı kurtul diyor.

50 bin den düşmüyormuş. Adamlar vergi vermiyor , kesinti olmasın diye pg yapmıyor yinede doymuyorlar fiyatları şişiriyorlar.
2. El piyasası sıfırı geçmişken neden mağazalar indirim yapsın ki.
Hocam bu nasıl sizce 40k oluyor

Ekler

• 1000292291.webp
    1000292291.webp
    116.7 KB · Hit: 14
Anakartı çok ucuza koymuş o işte bi iş olabilir ddr4 anakartlar o fiyata satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım yapay zekayı karşıma referans olarak sıfır sistemi gösterdim tek tek ilanları karşılaştırıyorum. Sabahtan beri kaç kişiye mesaj attım daha 1 tanesi bile indirim yapmadı desem yeridir. Gemini de chatgpt de bıktı artık git al sıfırı kurtul diyor.
İkinci el risktir hocam test vs parça kontrolü yapmayı bilmiyorsanız çok yanaşmayın derim çünkü yapay zeka ile anlayabileceğiniz şeyler değil tam olarak

Anakartı çok ucuza koymuş o işte bi iş olabilir ddr4 anakartlar o fiyata satılıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el risktir hocam test vs parça kontrolü yapmayı bilmiyorsanız çok yanaşmayın derim çünkü yapay zeka ile anlayabileceğiniz şeyler değil tam olarak
Test işini hallederim de şu parçaların modelleri bir süre sonra kafa karıştırıyor birde bazı ilanlar destan gibi oluyor o yüzden yapay zekaya soruyorum. Birde hangi ilan iyi kötü diye yapay zekaya kaydettirip en son attığım sistemle karşılaştır falan deyince kolaylık oluyor.
Ben tek tek almaktan yana değilim çünkü elimin altında deneyecek sistem yok. Direk kasa almaya çalışıyorum ama şuan sıfır sistem daha ucuza gözüküyor.

Geri