Witcher 3: Wild Hunt - Remastered 👏Ücretsiz Yükseltme 🙏

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,724
CD Projekt Red, 2015 yılında çıkan The Witcher 3: Wild Hunt’ı bir kez daha yeniliyor. Gamescom Opening Night Live 2026’da duyurulan The Witcher 3: Wild Hunt – Remastered, 29 Eylül 2026’da oyuncularla buluşacak.

Yeni sürüm; grafiklerden performansa, savaş sisteminden yetenek ağacına kadar oyunun birçok bölümünü elden geçirirken Hearts of Stone ve Blood and Wine genişleme paketlerini de içeriyor. Mevcut oyuna sahip oyuncular ise desteklenen platformlarda Remastered sürümüne ücretsiz geçebilecek

Çok çok severek oynadığım bir oyun değildi ama açık konuşayım, sadece grafik yükseltmesi bile kurtarırdı. Bunun dışındaki yenilikler fazladan güzellik olmuş.

Uzun zaman önce severek oynayıp tamamen bitirdiğim efsane oyun. Steam de sahibim, 50 lira gibi komik bir rakama satmışlardı zamanında.

bu 2. güzellikleri oluyor oyuna tekrar oynamaya değer

aksiyon çöptü onu düzeltirlerse oynarım hikayelerini sevmiştim ama o aksiyona dayanamadım

aksiyon çöptü onu düzeltirlerse oynarım hikayelerini sevmiştim ama o aksiyona dayanamadım
1 ve 2 yi oynayamamıştım 3 yine iyi gelmişti severek oynadım bir daha oynarımk galiba

1 ve 2 yi oynayamamıştım 3 yine iyi gelmişti severek oynadım bir daha oynarımk galiba

Bana ikinci oyun 2008 yılında aldığım GeForce 8800 GTX'in yanında verilmişti ama ne olduğunu bilmediğim için bakmamıştım bile. Zaten o zamanlar çok geniş bir oyun bilgisine sahip değildim. PES, Prince Of Persia, NFS, Painkiller, Crysis, Flatout 2, Street Fighter IV, Assassin's Creed... bunları oynardım hep.

Sistem gereksinimleri yine yükseldi demek, harika.
4070'i emekli etme zamanı gelmişti zaten

GTA VI değil dostum eski grafik motoru ile kullanılıyor 2k da halen 4070 çokta güzel iş yapar.

o sıraa
o sırada benim emektar rx 6700
1787898854623.webp

Geri