🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

Hocam sizce GrayVood switch mi yoksa ice vein mi yada Beast R75 he pro mu elimde aula win60he var manyetik olarak zaten kararsız kaldım
bence ıce vein ben ses tekerleğine bağımlıyım o sebeple r75 almazdım kişisel bir tercih. aulada tek eksiklik medya tuşlarının olmaması 75 klavye olması sebebiyle. olsa 4.5 yıldız klavye. ha bir de keycaps ler ışığı geçirmiyor o da yarım eksi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

switch değiştim
switch değiştirebiliyorsan onu 10 sene kullanırsın bende logitech g301 vardı 6 sene kullandım daha da suyunu çıkaracaktım pc yi satarken hediye ettim :D

1.5 seneye yakındır kendisiyle beraberiz 2 3 gunde sarj bitme sorunu yok rgb full acık 1 hafta dan fazla goturuyor herhangi bir problem yasamıyorum cift tıklama vs. gibi bi sorun olmadı bende mekanik gayet muhtesem klavye tus aydınlatmaları modları vs. hepsi cok işlevli guzel bence tam performans
1787863944801.webp

bence ıce vein ben ses tekerleğine bağımlıyım o sebeple r75 almazdım kişisel bir tercih. aulada tek eksiklik medya tuşlarının olmaması 75 klavye olması sebebiyle. olsa 4.5 yıldız klavye. ha bir de keycaps ler ışığı geçirmiyor o da yarım eksi.

switch değiştirebiliyorsan onu 10 sene kullanırsın bende logitech g301 vardı 6 sene kullandım daha da suyunu çıkaracaktım pc yi satarken hediye ettim :D
Anladım çok teşekkürler

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)
Nasil ya? Ben en son ne zaman sarja taktigimi unuttuydum gecen can suyu olsun diye taktim.

1.5 seneye yakındır kendisiyle beraberiz 2 3 gunde sarj bitme sorunu yok rgb full acık 1 hafta dan fazla goturuyor herhangi bir problem yasamıyorum cift tıklama vs. gibi bi sorun olmadı bende mekanik gayet muhtesem klavye tus aydınlatmaları modları vs. hepsi cok işlevli guzel bence tam performans
Alıntıyı görüntüle
Sizdeki switchler ne hocam

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)
4000 Mah çok az değil mi ya ben klavye bakıyorum baktıklarımda 10000 12000 var ona rağmen ışıklı 36 saat gider yazıyor bununki 15 saat falan dayanır o zaman.

alınır

yani bende repaer switch siyah f75 var 10 ay falan oldu amazondan almıştım baya memnunum sesi, yekpare hissiyatı güzel şarjı da yukarda arkadaşın dediği gibi rgb kapalı çok uzun gidiyor benim dönem dönem 2 ay şarja takmadığım oluyor ama şu sıralar yoğun kullanıyorum 2-3 haftada 1 takıyorum şarja
ikisi arasında bir fark var mı ?

Geri