halilbaskan33
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bütçe çıkışmadı simdi bir yerden para geldikimse garanti edemez hocam ama bir deneyin aynı satıcıyı keşke aynı anda alsaydınız
Ya bütçe çıkışmadı simdi bir yerden para geldikimse garanti edemez hocam ama bir deneyin aynı satıcıyı keşke aynı anda alsaydınız
ara sor nerde benim kargo dayı diye2 gün önce PTTAVM üzerinden patriot 16 gb ram sipariş ettim sipariş durumunda kurye bekleniyor yaziyor canlı desteğe sordum Satıcı ürün barkodunu oluşturmuş ürün teslim alınmamış diyor Satıcı ise Ürünü Kargo şirketine teslim ettim Sipariş numarası oluşmamış oluşturulacak diyor nasıl bi yol izlemeliyim daha önce basina gelen var mı ürünü gönderirler mi siparişi iptal mi edeyim anlamadim gitti
çok minimal bir ihtimal ben 2 farklı markla laptop ramini 2 farklı markla laptop ramini pc ramine dönüştüren aparatla kullanıyorum neredeyse 1 yıl oldu hiçbir şey olmadı mhz cl vs. hepsi farklıDikkat edicem hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapma ya aynı satıcıdan alsak
Aynı ram seri no sonucta bencede bi problem çıkmaması gerekiyorçok minimal bir ihtimal ben 2 farklı markla laptop ramini 2 farklı markla laptop ramini pc ramine dönüştüren aparatla kullanıyorum neredeyse 1 yıl oldu hiçbir şey olmadı mhz cl vs. hepsi farklı
Numaraları bile yok lavukların iptal ettim para da haftaya yatacakmış çıldırırsınara sor nerde benim kargo dayı diye