Iphone 17 Vs Samsung 26 Ultra

Merhabalar. Elimde macbook var üniversite boyunca onu kullanacağım yazılım için falan. Telefonu o yüzden iphone mu alsam dedim ancak aynı fiyata s26 ultra varken düz 17 pek alasım gelmiyor 85k TL ikisi de şuan. Sizce hangisi daha mantıklı macbookun iphone la uyumu o kadar önemli ve gerekli mi yoksa android de iş görür mü?
almışken 17 pro gümüş al, zoom da işe yarar üniversitede
18 pro aşırı pahalı çıkacak bence, 150 falan olabilir

iphone 17 kullanıyorum gayet iyi bataryası yetiyor 120 hz kendiliğinden pro olmasına gerek yok yani soru eğer ki 17 düz almak mantıklı mı ise evet işlemci çok yüklenmiceksen android tarafını bilemem

nası vardın bu kanıya peki, sen mi kalibre ettin panelleri
Arkadaşın söylediği LG ve BOE panaller kötü cümlesine katılmıyorum fakat bilgi doğru. Şunu ekleyeyim Pro serisinin geneli LG panele sahip LG panellere kötü demek bence doğru olmaz illaki samsung daha iyi ve kaliteli paneller üretiyordur ama kocaman apple da kötü bir ürünü kalkıp pro serisine koyacağını düşünmüyorum ama apple bu sağı soluda belli olmaz bilemem kapitalizm şirketlerine güven olmaz. :geek:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Elimde macbook var üniversite boyunca onu kullanacağım yazılım için falan. Telefonu o yüzden iphone mu alsam dedim ancak aynı fiyata s26 ultra varken düz 17 pek alasım gelmiyor 85k TL ikisi de şuan. Sizce hangisi daha mantıklı macbookun iphone la uyumu o kadar önemli ve gerekli mi yoksa android de iş görür mü?
S26 Ultra daha mantıklı basic bir telefondansa üst segment kullan.

18 prolar arasında o renge benzeyen çıkacakmış ondan :ROFLMAO:
turuncu alırsa çok belli eder
Telefon bu kardeşim illa son çıkanı olması mı lazım ahhawklf kullanışlı olsun yeter renk olarak en iyisi gümüş ama bence de
Arkadaşın söylediği LG ve BOE panaller kötü cümlesine katılmıyorum fakat bilgi doğru. Şunu ekleyeyim Pro serisinin geneli LG panele sahip LG panellere kötü demek bence doğru olmaz illaki samsung daha iyi ve kaliteli paneller üretiyordur ama kocaman apple da kötü bir ürünü kalkıp pro serisine koyacağını düşünmüyorum ama apple bu sağı soluda belli olmaz bilemem kapitalizm şirketlerine güven olmaz. :geek:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S26 Ultra daha mantıklı basic bir telefondansa üst segment kullan.
Yanlış bir şey diyor demedim ama diğerlerinin kötü olduğunun kanıtı var mı diye sordum

s26 ultra ile macbook arasında da airdrop çalışıyor mu

YD kapalı kutu 256 GB 17 pro max ( silver ) + Tüm aksesuarlarını çekerdim bu rakama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,271
Üyeler
202,239
Son üye
Xh0nur
Geri