🔥İndirim Type-C Şarjlı Otomatik Damacana Su Pompası 129 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
603
1787918276312.webp

Bunları boş verin , şundan alın geçin BluPump . Düzgider den almıştım, diğer satıcılardaki aynı ürün mü bilemiyorum. Ama bendeki gayet sessiz ve müthiş debili çalışıyor, 0.5 pet şişeyi 4-5 saniyede dolduruyor.

Bunları boş verin , şundan alın geçin BluPump . Düzgider den almıştım, diğer satıcılardaki aynı ürün mü bilemiyorum. Ama bendeki gayet sessiz ve müthiş debili çalışıyor, 0.5 pet şişeyi 4-5 saniyede dolduruyor.
Hacı bu fiyat ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Manuel olanını alın geçin bu çok yavaş dolduruyor

Ben bunu kullanıyorum. 550 civarına almıştım. En kötü 600 650 idi ama şu an pahalı. Favorilere ekleyin düşebilir. Çok memnunum. Yazdığı gibi bir bardak su 5 saniye civarında doluyor. Ne yavaş ne hızlı ama fiyat performans olarak çok ideal. İyi ki almışım dddim kullanınca. Ama şu an fiyatı yüksek düşünce alırsınız alacak olan varsa.

Usta damacana kullanan mı kaldı alıyorsun su arıtması tak daha damacana derdin olmuyor uygun fiyata ben vereyim isteyene.

Arıtma taktırdık filtreye yetişilmiyor çok çabuk eskiyor ve suyu bozuluyor başlığı bulması taktırması bakımı dert damacana candır

Usta damacana kullanan mı kaldı alıyorsun su arıtması tak daha damacana derdin olmuyor uygun fiyata ben vereyim isteyene.
Arıtma suyu mineral açısından oldukça fakir (15ppm) ve içtiğinizde geçtiği her yerdeki mineralleri ozmotik şokla içine çeken bir yapıda. Doğal mineralle zenginleştirilmemiş hiçbir arıtma suyu sağlıklı değildir.

Arıtma taktırdık filtreye yetişilmiyor çok çabuk eskiyor ve suyu bozuluyor başlığı bulması taktırması bakımı dert damacana candır
2 yıldır değiştirmiyorum dandik markada bu sorun oluyor olabilir. Kendimde var filtre dediğimizde çok pahalı bir şey değil zaten.

Geri