Jelatini Sökülmüş OLED Monitör İade Olur Mu

mırmır

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. BenQ marka bir OLED monitör aldım. Cihazda bir sorun yok lakin internette pek inceleme yoktu, yine de aldım ve biraz hayal kırıklığına uğradım iade etmek istiyorum. Cihazın sadece ekran jelatinini söktüm, bir de güncelleme yaptım, onun haricinde her şey tam. Alalı daha 4 gün oldu, iade kabul ederler mi

mağazaya bağlı amazon kabul eder kalanları meçhul

Tam olarak neyini beğenmedin? İlk OLED monitörün mü? OLED'i mi beğenmedin?

Herkese merhaba. BenQ marka bir OLED monitör aldım. Cihazda bir sorun yok lakin internette pek inceleme yoktu, yine de aldım ve biraz hayal kırıklığına uğradım iade etmek istiyorum. Cihazın sadece ekran jelatinini söktüm, bir de güncelleme yaptım, onun haricinde her şey tam. Alalı daha 4 gün oldu, iade kabul ederler mi
iadeni kabul ederler dostum , etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. süreç normal

Ürünü nerden almıştın

hepsiburada trendyol flansa aldığın yer etmezler kutuyu açman bile red sebebi direkt yeniden satışa uygun değil diyip red çakıyolar aylarca thh kararı beklersin

gerçekten öyle bir şey varsa amazon candır. Adamlar her türlü şeyi kabul ediyorlar
evet var kutusunu açman yeterli açılmış ürünü satamıyoruz müşteriler iade ediyor diye zırlıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet var kutusunu açman yeterli açılmış ürünü satamıyoruz müşteriler iade ediyor diye zırlıyolar
thh verdim 4 aydır tık yok

gerçekten öyle bir şey varsa amazon candır. Adamlar her türlü şeyi kabul ediyorlar
amazon adamlar, son iadedede sıkıntıyaşasam da, iade edilecek yer kapanmış ve artık eskisi gibi gelip almıyorlar ama nedense hepsiburada amazona çok yaklaşmış eeğr satıcı hepsiburada ise tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde olur. Normalde miyiz emin değilim.
"kanunen yapamazlar" gibi ama yapabilirler

hepsiburada trendyol flansa aldığın yer etmezler kutuyu açman bile red sebebi direkt yeniden satışa uygun değil diyip red çakıyolar aylarca thh kararı beklersin
hepsiburada da ben bi sıkıntı yaşamadım hiç, bi ara ninja airfryer almıştım 3 kere falan yemek yaptım baktım pek kullanmayacam iade ettim hemen kabul verdiler aldıkları gün

Geri