Gta 6 Beklentinizi Karşıladı mı Beğendiniz mi ?

Gta 6'yı beğendiniz mi ?

• Evet beğendim

• Hayır beğenmedim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
660
HUD EKRANI: Şahsen benim beklentimi tam karşılamadı.Yahu yıllarca süren zaman +devasa ekip+2 milyar dolar bütçe ile hangi hintli tasarladı şu hud ve haritayı ? (Sağdakini ben tasarladım yapay zeka ile o bile daha iyi)

Ekran Görüntüsü (31).webp
Gemini_Generated_Image_2ef6cn2ef6cn2ef6.webp

ANİMASYONLAR: Animasyonlar çoğu yerde güzel ama bazı yerlerde sırıtıyor.Mesela lucianın paraşütle atladığı sahne 1 kılı bile kıpırdamıyor ya.Sanki beşinci kattan tuğla atıyorsun aşağı.Gta 5'deki balıklama suya atlamakta güzeldi burdaki ters taklada hiç olmamış.

Ekran Görüntüsü (32).webp
Ekran Görüntüsü (34).webp

OYUNDA BİR BULANIKLIK VAR: Farkettiniz mi bilmiyorum araba sürülen sahnelerde özellikle gündüz bir bulanıklık var oyunda motion blur gibi.Gece bu pek yok çünkü karanlık, işlemciyi rahatlıyor.Gündüz ise düşen fps'yi toparlamak için görüntüyü biraz blurlama teknolojisinden faydalanmış gibiler.Bazı sahnelerin ai veya pastel yağlı boya gibi hissettirmesi bu yüzden.Gta'5 in netliği,yansımaları daha fazla ve güzel dururken,gta 6 diğer kalan herşeyde çok daha iyi bence.Peki sizce ?

Ekran Görüntüsü (30).webp
Ekran Görüntüsü (33).webp

Son düzenleme:
ps5 donanım ossuruk olduğundan motion blur köklemişler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok ağır upscale var bir de kim bilir kaç p den upscale ediyorlar
Nihai kararı pc ye gelince verilir

Bunun konusu açılmadı mı?

oyunun yapımcılarının çoğunun hintli olduğunu öğrenince beklenti düşmedi değil . sadece o ana karakterin havuza taklayla atlama kısmı sinirimi bozdu bildiğin AI a kod yazıp koymuşlar gibi direkt AI dan uzak olsun doğallığını korusun optimizasyon iyi olsun gerisi önemli değil

Arayüz fazla basit, biraz daha marjinal olmalıydı, bu arada yapay zekanınki daha da kötü.

Ben beğendim güzel olmuş, insanlar niye bu kadar beklentiyi yüksek tutuyor bilmiyorum. Çıktığı hafta yurt dışından PS5 alıp geleceğim 1 hafta spoiler yememek gerek.

13 yıl beklemeye beni tatmin etmesi için GTA6 değil HL6 olması lazım

PC ye gelip korsana düşünce indirip oynarım. Aşırı süper gelmedi bana, kısaca şöyle özetleyebilirim oyun güzel duruyor ama insanların 13 yıldır beklediği oyun için beklentinin yanından bile geçemez.

PC ye gelip korsana düşünce indirip oynarım. Aşırı süper gelmedi bana, kısaca şöyle özetleyebilirim oyun güzel duruyor ama insanların 13 yıldır beklediği oyun için beklentinin yanından bile geçemez.
Bencede para verip almayı düşünmüyorum

Geri