Gta 6 Beklentinizi Karşıladı mı Beğendiniz mi ?

Gta 6'yı beğendiniz mi ?

• Evet beğendim

• Hayır beğenmedim

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
ps5 donanım ossuruk olduğundan motion blur köklemişler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok ağır upscale var bir de kim bilir kaç p den upscale ediyorlar
Pc ye bekliyoruz ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunun yapımcılarının çoğunun hintli olduğunu öğrenince beklenti düşmedi değil . sadece o ana karakterin havuza taklayla atlama kısmı sinirimi bozdu bildiğin AI a kod yazıp koymuşlar gibi direkt AI dan uzak olsun doğallığını korusun optimizasyon iyi olsun gerisi önemli değil
Reis yanlış anlama dünya üzerin de Kodlama olarak Hint lilerin üstüne yok.

karşılamadı diyenler tam oralak ne bekliyo adamlar yapmış zaten şimdi beğenmiyenler bide çıkınca herkesin oyanamasıyla merak etcek almak isticek adamlar rtx çok iyi şekilde kulanmış ve ps 5 e rağmen daha fazla ne istiyosunuz yada bunun üzerine istediğiniz şeyleri sistemleriniz kardırcakmı mis gibi oyun 2 kötü yanı var 1 fiyatı en azında ülkemiz için çok fazla 2 türkçe altyazı yok bunlar tabi az şeyler değil ama oyun iyi

karşılamadı diyenler tam oralak ne bekliyo adamlar yapmış zaten şimdi beğenmiyenler bide çıkınca herkesin oyanamasıyla merak etcek almak isticek adamlar rtx çok iyi şekilde kulanmış ve ps 5 e rağmen daha fazla ne istiyosunuz yada bunun üzerine istediğiniz şeyleri sistemleriniz kardırcakmı mis gibi oyun 2 kötü yanı var 1 fiyatı en azında ülkemiz için çok fazla 2 türkçe altyazı yok bunlar tabi az şeyler değil ama oyun iyi
Neresi iyi kanka tam olarak ? Yahu gta 5 in araba yüzeyi yansımaları ve oyun içi netliği/keskinliği çok daha iyi.Oyunda türkçe dil desteği yok.Üstüne birde oyun 30 fps.Diğer herşeyi geçtim oyunda blur var resmen bulanık gibi.Yağlı pastel boya gibi gündüz sokakları.Hud ve menüler navigasyon cok dandik.Oyunu birde upscale ediyorlar sen 4k oynuyor sanıyorsun ama büyük ihtimalle 2K dan yapay zekayla upscale ediyorlar.Üstüne birde tüm bu rezilliğe 5K fiyatı var.Oyun kötü demiyorum ama saydığım eksiklikler acilen toparlanmalı.

Neresi iyi kanka tam olarak ? Yahu gta 5 in araba yüzeyi yansımaları ve oyun içi netliği/keskinliği çok daha iyi.Oyunda türkçe dil desteği yok.Üstüne birde oyun 30 fps.Diğer herşeyi geçtim oyunda blur var resmen bulanık gibi.Yağlı pastel boya gibi gündüz sokakları.Hud ve menüler navigasyon cok dandik.Oyunu birde upscale ediyorlar sen 4k oynuyor sanıyorsun ama büyük ihtimalle 2K dan yapay zekayla upscale ediyorlar.Üstüne birde tüm bu rezilliğe 5K fiyatı var.Oyun kötü demiyorum ama saydığım eksiklikler acilen toparlanmalı.
ne yani sen 2013 te yapılmış 5 in grafiklerini dahamı iyi buldun grafikleri görmedinmi fragmanı izledinmi rdr 2 bide grafiksel orarak 5 e fark atmıştı burda ayrı bi boyuta gelişme var siz nası görüyonuz anlamıyom grafikler mükemel bide ps hali pc de hayal daği edemiyom

ne yani sen 2013 te yapılmış 5 in grafiklerini dahamı iyi buldun grafikleri görmedinmi fragmanı izledinmi rdr 2 bide grafiksel orarak 5 e fark atmıştı burda ayrı bi boyuta gelişme var siz nası görüyonuz anlamıyom grafikler mükemel bide ps hali pc de hayal daği edemiyom
Daha iyi bulmadım sadece keskinlik netlik ve yansıma olarak gta6 dan çok daha kaliteli.Yukardada resmi var zaten bakabilirsin.Pc de mükkemmel olucak zaten ama konsolda zerre 5K verilmez

Oyun baya iyi gözüküyor bu arada tek kötü şey o suya atlama animasyonu.Koskoca Rockstarın gözünden kaçtığını düşünmüyorum gündem için bilerek koymuşlar gibi

Oyun baya iyi gözüküyor bu arada tek kötü şey o suya atlama animasyonu.Koskoca Rockstarın gözünden kaçtığını düşünmüyorum gündem için bilerek koymuşlar gibi
Bazı yerleri baya iyi gözüksede bazı yerleri rezalet.Ne anladım ben bu işten.Fotoğrafa bakın yukarıdaki oyunun her yeri bulanık blurlu araba yansımaları bile gta5 den cok daha kötü yağlı boya gibi oyunda yansıma cok az araba yüzeyleri iyi yansımıyor.

Bazı yerleri baya iyi gözüksede bazı yerleri rezalet.Ne anladım ben bu işten.Fotoğrafa bakın yukarıdaki oyunun her yeri bulanık blurlu araba yansımaları bile gta5 den cok daha kötü yağlı boya gibi oyunda yansıma cok az araba yüzeyleri iyi yansımıyor.
oyun ps5 te oynandı pc ye çıkınca dehşet olur grafikler

HUD EKRANI: Şahsen benim beklentimi tam karşılamadı.Yahu yıllarca süren zaman +devasa ekip+2 milyar dolar bütçe ile hangi hintli tasarladı şu hud ve haritayı ? (Sağdakini ben tasarladım yapay zeka ile o bile daha iyi)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ANİMASYONLAR: Animasyonlar çoğu yerde güzel ama bazı yerlerde sırıtıyor.Mesela lucianın paraşütle atladığı sahne 1 kılı bile kıpırdamıyor ya.Sanki beşinci kattan tuğla atıyorsun aşağı.Gta 5'deki balıklama suya atlamakta güzeldi burdaki ters taklada hiç olmamış.

OYUNDA BİR BULANIKLIK VAR: Farkettiniz mi bilmiyorum araba sürülen sahnelerde özellikle gündüz bir bulanıklık var oyunda motion blur gibi.Gece bu pek yok çünkü karanlık, işlemciyi rahatlıyor.Gündüz ise düşen fps'yi toparlamak için görüntüyü biraz blurlama teknolojisinden faydalanmış gibiler.Bazı sahnelerin ai veya pastel yağlı boya gibi hissettirmesi bu yüzden.Gta'5 in netliği,yansımaları daha fazla ve güzel dururken,gta 6 diğer kalan herşeyde çok daha iyi bence.Peki sizce ?

Valla şuan beğendim beğenmedim diye kimse kesin bişey dememeli bence çünkü gidip bi gta 5 in ilk videosuna baksaniza gta san gibi duruyor ilk başta tabi buglar veya kötü yönleri olur ama ilerde 2-3 yıl içerisinde tam oturur gibime geliyor

şahsen senin hud tasarımın daha kötü olmuş havuza atlama da birden fazla animasyon vardır diğer kişilerin dediği gibi pc sürümü çok daha iyi olur 5yıllık konsola çıkıyor oyun

(daha uzun ve detayli yazmistim ama site server'i coktu tamda o sira o yuzden o kadar yazim cop oldu bu yuzden kisa ve net ozet geciyorum)

Grafikler konusunda bu PS'daki hali yani PC'de cok daha iyilestirecekleridir orada PS5 ile uyumlu yapmak icin oyle yapmislar baya kismislar gta5 te'de oldugu gibi pc de cok daha iyilesecektir

Simdi soruya gelince berbat rezil bir sey yapmislar eger bunu normal bir studio yapsaydi guzel derdik ama yine ilk attiginda ki Hud'lar,envanter ve bazi animasyonalr vs. elestirilebilirdi ama yinede guzel derdi gecinilirdi indie bir ekip /gelsiitrici yapsaydi herekes muhtesem derdi ama muhtemlen ps'daki satisin uzagindan bile gecemezdi o kadar siradan bir oyun yapmislar ama sirf GTA serisi oldugu icin yok saticak GTA serisi'nin dunyanin en buyuk oyunu oldugunu GTA6 PS1'den 2'ye veya 2'den 3'e gecis gibi bir fark olusturmaliydi oyun dunyasinda hatta bana sorarsan GTA6 icin verilen Kaynak(para) ve Zamani ve adamalarin rahat calisma sartlarini dusununce vs. ps1'den 3'e gecis gibi devasa bir yenilik ile cag acmaliydialr oyun dunyasinda animasyonalrin bildigin klasikps oyun animasyonu fakindaysaniz mesela buzdolabini acinca yakinlasiyor kamera ve sagda ne almak istedigi kafaisnin ynaidna gozukuyor flan ya he bildigin son cikan tum AAA PlayStation oyunalrinda oyle zaten nerdeyse yani kisaca demek istedigim gunumuzdeki oyunlardan hic bir farki yok sirf GTA serisi oldugu icin Yok satacak yoksa oyun resmen siradan hizlica sagdan soldan toplanmis genc bir ekibe 1 yil icinde guzel bir oyun yapin denmis gibi

Sadece az akli olan biri bile oyunun fragmanini izlediginde aslinda RT/PT teknolojisi yani isik olayi olmasa ne kadar kotu/sirada grafikelre sahip bir oyun oldugunu anlar sahsen oyunun icindeki npc ler ile tkielsim vs. grafikelrden cok daha canlilik,gerceklilik katiyor yoksa grafikelr cop

(baska bire seyler dende bahsettim ama tekrar yamaya useniyorum)

Bu arada GTA6'nin nasil bir para basma makinasi oldugunun hala insanlar yeterince farkinda degil bence

Geri