heisenberg3556
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
aldım hocam valla . sensoru baya ıyı dıyorlarGeçen hafta 2bine verdiler ben kullanıyorum memnunum mouse tan
aldım hocam valla . sensoru baya ıyı dıyorlarGeçen hafta 2bine verdiler ben kullanıyorum memnunum mouse tan
bende iade etsem mi diye düşünüyorum gereksiz mi oldu diye içim içimi yediGeçen hafta 2bine verdiler ben kullanıyorum memnunum mouse tan
bu aoc monitör mü iyi yoksa geçen gelen gigabyte 240 hz 3300 liraya mi?Monitöre her tıkladığımda ürün sayfası yerine anasayfaya attı bence kolpa bu fiyattan verdikleri falan yok
https://amzn.eu/d/02Mx793e bu daha iyi değil mi
aynısını haftalardır diyorum.10 tane falan dağıtıp kaldırıyorlar.Monitöre her tıkladığımda ürün sayfası yerine anasayfaya attı bence kolpa bu fiyattan verdikleri falan yok
parçaları aynımıydı her hafta değişiyor çünkü parçalar o parçalarıda eklemeye çalışıyorum siteye umarım yakın zamanda bitiririmbir hafta önce o 9060xt li sistem 60 k dı 80 e çıkarıp indirimle 70 yapmışlar
B850-A rog alınır mı hocam geri ödemeyle birlikte 12850'yeparçaları aynımıydı her hafta değişiyor çünkü parçalar o parçalarıda eklemeye çalışıyorum siteye umarım yakın zamanda bitiririm
ben B serisi anakart almam hocam hele 10bin lira üstünde para veriyorsam dahada hiç almam. 40gbps usb portu yoksada almamB850-A rog alınır mı hocam geri ödemeyle birlikte 12850'ye
Biosuna güvenebileceğim adam gibi beyaz anakartlar da 16 17binden başlıyoe ne yapayım hoca iyi geldi aldım, 40 gbps port olsa ne olur olmasa ne olur günlük kullanıcıyım ekstram yokben B serisi anakart almam hocam hele 10bin lira üstünde para veriyorsam dahada hiç almam. 40gbps usb portu yoksada almam
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Biosuna güvenebileceğim adam gibi beyaz anakartlar da 16 17binden başlıyoe ne yapayım hoca iyi geldi aldım, 40 gbps port olsa ne olur olmasa ne olur günlük kullanıcıyım ekstram yok