-pSx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sahne gerçekçi mi gözüküyor şimdi?
Sahne güzel mi diye soruyorsan güzel.
Grafikler göze hitap ediyor mu hoş mu diye sorarsan hoş.
Ama gerçekçi mi diye sorarsan, zerre değil. Devrimsel bir şey mi ilk defa GTA'da mı gördün diye sorarsan kesinlikle hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anlattığım olay o zaten, bir gta oyunu bu attığın fotoğraflardaki gibi aşırı realistik görünmemeli bence, oyundaki amacımız zaten belli. bir sürü kazalar oluyor silahlar patlıyor araçlar zarar görüyor işte her yer parçacık her yerde bi detay falan bu detayların üstüne bide bunları bu kadar keskin detaylı yapmak günümüzde ne kadar mümkün? fazla gerçekçilik her zaman en iyisi demek değil
Bu konuda hak veriyorum dediğine ama bazen insanlar, onlara sunuluncaya dek ne istediklerini bilmezler, hani bir söz vardı ya insanlara sorsam daha hızlı giden atlar isterlerdi, ben arabayı icat ettim diye, o misal düşün.
Bence o denli bir photorealizm ve bu kadar patlama çatlama detayı bir arada olmalıydı çünkü bunu yapsa yapsa GTA yapardı, ve işte o zaman devrim olurdu benim gözümde, şu an bir başka Triple A oyundan farkı yok gözümde açık dünya olması dışında elbette, yakın zamanlarda 007'yi oynadım mesela onda da böyle muhteşem manzaralı güzel gözüken sahneler vardı, ama realistik mi diye sorarsan değil, ama GTA da değil işte.