Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Bu sahne gerçekçi mi gözüküyor şimdi?

Sahne güzel mi diye soruyorsan güzel.
Grafikler göze hitap ediyor mu hoş mu diye sorarsan hoş.

Ama gerçekçi mi diye sorarsan, zerre değil. Devrimsel bir şey mi ilk defa GTA'da mı gördün diye sorarsan kesinlikle hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlattığım olay o zaten, bir gta oyunu bu attığın fotoğraflardaki gibi aşırı realistik görünmemeli bence, oyundaki amacımız zaten belli. bir sürü kazalar oluyor silahlar patlıyor araçlar zarar görüyor işte her yer parçacık her yerde bi detay falan bu detayların üstüne bide bunları bu kadar keskin detaylı yapmak günümüzde ne kadar mümkün? fazla gerçekçilik her zaman en iyisi demek değil

Bu konuda hak veriyorum dediğine ama bazen insanlar, onlara sunuluncaya dek ne istediklerini bilmezler, hani bir söz vardı ya insanlara sorsam daha hızlı giden atlar isterlerdi, ben arabayı icat ettim diye, o misal düşün.

Bence o denli bir photorealizm ve bu kadar patlama çatlama detayı bir arada olmalıydı çünkü bunu yapsa yapsa GTA yapardı, ve işte o zaman devrim olurdu benim gözümde, şu an bir başka Triple A oyundan farkı yok gözümde açık dünya olması dışında elbette, yakın zamanlarda 007'yi oynadım mesela onda da böyle muhteşem manzaralı güzel gözüken sahneler vardı, ama realistik mi diye sorarsan değil, ama GTA da değil işte.

Bu sahne gerçekçi mi gözüküyor şimdi?

Sahne güzel mi diye soruyorsan güzel.
Grafikler göze hitap ediyor mu hoş mu diye sorarsan hoş.

Ama gerçekçi mi diye sorarsan, zerre değil. Devrimsel bir şey mi ilk defa GTA'da mı gördün diye sorarsan kesinlikle hayır.
Hocam açık dünya ve detaylı bir oyunda attığım resimde oyun gayet foto gerçekçi gözüküyor. Zaten Rockstar bu yeni nesilde GTA 6 ile grafik ve animasyonlarda açık dünya bir oyunda devrim bence yapmıştır.

Arabanın patlaması üstelik bunu oynarken bu grafikle yapması Rockstar resmen foto gerçekçi biçimde yapmıştır. Matrix demosundaki gibi benzer şekilde araba patlamayı resmen foto gerçekçi biçimde yapmıştır. Üstelik 4k ekranda izlenirse oyundaki grafiği tam olarak anlaşılır.

Son düzenleme:
Hocam açık dünya ve detaylı bir oyunda attığım resimde oyun gayet foto gerçekçi gözüküyor. Zaten Rockstar bu yeni nesilde GTA 6 ile grafik ve animasyonlarda açık dünya bir oyunda devrim bence yapmıştır.

Kaçırdığın nokta bir oyunun iyi gözükmesi ile gerçekçi gözükmesi arasında keskin bir çizgi ile fark var, GTA6’dan herhangi bir sahne bir kilometre uzaktan bile gerçekçi görünmüyor, tamamen animasyon ve Arcade bir görünüme sahip, bunun detay seviyesiyle alakası yok geliştiriciler böyle yapmayı tercih etmişler diye düşünüyorum, attığın sahne evet güzel ama gerçekçilik anlamında 100 üzerinden 40 bile değil, ne dediğimi anlamalısın bence

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Bu grafikleri 6 yıllık konsolda oynatacak birde PC'ye çıkınca düşünün

The world looks absolutely gorgeous.webp

Arabanın patlaması üstelik bunu oynarken bu grafikle yapması Rockstar resmen foto gerçekçi biçimde yapmıştır. Matrix demosundaki gibi benzer şekilde araba patlamayı resmen foto gerçekçi biçimde yapmıştır. Üstelik 4k ekranda izlenirse oyundaki grafiği tam olarak anlaşılır.

Dostum şu şapkaya, şu ten rengine ve asfaltın kaplamasına falan bir bakar mısın? Arcade bir çizim bu yani GOD OF WAR ya da son çıkan Horizon görüntüsünden ne farkı var?
Nvidia teknolojileri olmadan bu kadar olur hatta ps5 için iyi bile sayılır

PS5 için falan kesinlikle iyi, ama oyun PC’ye geldiğinde bile fotorealistik olmayacak, çünkü oyuna kökten Reshade atmaları lazım, grafik kalitesinin artmasıyla oyun fotorealistik olmaz ki?

grafikler normal bence

ama bazı arkadaşlar geçen yılın başında 50 serisi ile oynayamazsınız 5090 belki demişlerdi sonra ps5 değil ps6yı bekleyin demişlerdi
bende 2080üzeri kartlarla oyanır demiştim

birçok kişiyi yanılttılar bu oyun 3070 ve üzeri kartlarla rahat oynanır
enteresan insanlar var
muhtemelen düşük ayarlarlar 1080ti ve 2080de açar

Bu grafikleri 6 yıllık konsolda oynatacak birde PC'ye çıkınca düşünün

Alıntıyı görüntüle
Oyundaki bu sahne foto gerçekçi değil mi? sizce binalar uzak çizim mesafesi aşırı detaylı olması 2020 yılında çıkan PS5'de bile sırf bu sahne bana foto gerçekçi gibi geliyor.Hatta binalar aşırı detaylı yani Rockstar açıkçası devrim yapmıştır sırf bu sahnedeki resimden hocam belli oluyor.

Firmalar konsola gore grafik ayarina onem verirler bence yapabildikler en iyisini yaptilar elbette pc surumu ve ps6 cikinca upgrade edilecek. O zaman baska bir seviye olabilir tabi

IMG_6573.webp
IMG_6574.webp

🤔 sahiden GTA6’ya photorealistic mi diyorsun?
IMG_6576.webp
IMG_6577.webp

modlu gta 5 gibi duruyor şaşırtmadı demek ki grafik açısından şuankinin üstüne çıkacak bir teknoloji yok yoksa 2 milyar dolara yaparlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,301
Üyeler
202,246
Son üye
Beraten234
Geri