#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 514
sikilmayacagi
sikilmayacagi
Satıcı olarak öneriniz var mı? sorun çıkarır mı?![]()
Buy Minecraft Key Compare Prices
Compare and Buy cd key for digital download Minecraft. Get the lowest prices, Save money and download your game quickly and safety.www.allkeyshop.com
![]()
burdan eneba globali seçip sağdaki mavi kısma basar mısın
ben geçen sene bi arkadaşım sayesinde dc den 200 tl ye aldım item pazar linki verdi adam böyle bulmak laızm 200 300 tl ye alabilirsin kaparsanGüncel olarak Microsoft Store ve Minecraft resmi sitesinde 1632TL . Daha ucuza alabileceğim, sorunsuz ve güvenilir seçenekler var mıdır?
Kaç satış yapmış ona bak öyle alSatıcı olarak öneriniz var mı? sorun çıkarır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hesaptır o key değildir veya geçen sene indirime girmişti ondandırben geçen sene bi arkadaşım sayesinde dc den 200 tl ye aldım item pazar linki verdi adam böyle bulmak laızm 200 300 tl ye alabilirsin kaparsan
hesao verdi zaten key i nabıcam 200 tl ye kendime ait outlook hesabım var artık adı farketmez zaten yaniKaç satış yapmış ona bak öyle al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hesaptır o key değildir veya geçen sene indirime girmişti ondandır
Gerçek sahibi istediği zaman elinde fatura olduğu için değiştirebiliyor biliyorsun değil mi 750 liraya K almak varken saçma 300 TL verilmez hesaba hesaba verilecek para 50 60 TLhesao verdi zaten key i nabıcam 200 tl ye kendime ait outlook hesabım var artık adı farketmez zaten yani
Koyun yerine başka şeyler de yapılabilir benceEmin misin
Enebadan alsana işte kardeşim 700 800 bir şey ben arkadaşıma aldırdım forumdaki adama da aldırdım sorun yaşamadan kullanıyor key veriyor zatenLaptop
tamam bul 50 60 tl ye güvenilir ORTAK HESAP olmayan bir hesap alalım hepimiz ha ?Gerçek sahibi istediği zaman elinde fatura olduğu için değiştirebiliyor biliyorsun değil mi 750 liraya K almak varken saçma 300 TL verilmez hesaba hesaba verilecek para 50 60 TL