Geçen ay bynogame 1000 den sariyordu 1460 yapmış tek çare enebadan key almak sanırımGüncel olarak Microsoft Store ve Minecraft resmi sitesinde 1632TL . Daha ucuza alabileceğim, sorunsuz ve güvenilir seçenekler var mıdır?
Satıcıya göre değişir ben de aynı konuyu açmıştım sonra işlem ücreti çıkınca dedim 400 daha ekleyeyim Microsoft store dan alayımGüvenilir mi?
Burayı okuyabilirsin aynı seyleri sormustum750tl civarına geliyor sizce güvenilir midir? Daha önce alan var mı? Yoksa gidip 1200Tl ye kendi sitesinden almak mı mantıklı
Kodları nerden bulabilirimBynogame falan gerek yok enebadan kodla 750 liraya falan alabilirsiniz maks 850 olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cd key veriyorlar direkt yani hesap falan değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Buy Minecraft Key Compare Prices
Compare and Buy cd key for digital download Minecraft. Get the lowest prices, Save money and download your game quickly and safety.www.allkeyshop.com
![]()
burdan eneba globali seçip sağdaki mavi kısma basar mısın
Yav hocam launcherlar var bunun için bakabilirsiniz bu işi ucuza çözüverirsinizGüvenilir mi?
Kodları nerden bulabilirim
Ben sorunsuz ve lisanslı Minecraft oynamak istiyorum ama fiyatı 1200 den 1600 e çıkınca veresim gelmediYav hocam launcherlar var bunun için bakabilirsiniz bu işi ucuza çözüverirsiniz
Tabi bu şekilde bazı sunuculara giremezsiniz (orjinal Minecraft hesabı isteyen sunucular)
Verme zaten o paraları aşırı pahalı o fiyatlara aaa oyunlar varBen sorunsuz ve lisanslı Minecraft oynamak istiyorum ama fiyatı 1200 den 1600 e çıkınca veresim gelmedi
Bu arada her şekilde değer de ucretsiz hali çok yaygın diye insanların para veresi gelmiyor yoksa dünyada insanların sikilmayacagi tek oyunVerme zaten o paraları aşırı pahalı o fiyatlara aaa oyunlar var