Dolandırıldığınızda Nasıl Davranmalısınız Nereye Başvurmalısınız

savcılığa suç duyurusunda bulundum bakalım artık ne zaman sonuçlanırsa hocam
göndermedi demek karaktersiz. valla baya önce okumuştum aklıma geldi bi bakayım dedim yazmamışsın ben de adam göndermiştir diye düşündüm. üzüldüm hocam valla inşallah alırsın geri en yakın zamanda

Son düzenleme:
göndermedi demek karaktersiz. valla baya önce okumuştum aklıma geldi bi bakayım dedim yazmamışsın ben de adam göndermiştir diye düşündüm. üzüldüm hocam valla inşallah alırsın geri en yakın zamanda
inşallah hocam ama zaten adamın telefon numarası falan belli her türlü parayı alabileceğimi düşünüyorum ama muhtemelen 1 yıl sürecektir üzücü olan tarafta bu

Sonuç ne oldu hocam
devam ediyor hala bir sonuç yok, bir ara adliye binasının vezne bölümüne gidip bir numara almam lazım uyap sisteminden yaşanan olayları takip edebilmem için ama şuan üşeniyorum. Dolandırıcılık gibi şeylerde uyaptan direkt olarak görüntülenme olmuyormuş, vezne ye gidip bir numara almamız gerekiyormuş ve o numara ile de atılan adımları görüntüleyebileceğimiz kesin değilmiş yani gemini öyle söylüyor ama bir ara vezneye gidip soracağım 5-6 falan oldu savcılığa vereli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,772
Üyeler
202,955
Son üye
samet58
Geri