İngilizce Nasıl Öğrenilir ve Akıcı Konuşulur

yok tabi görmeniz çok iyi olur ama dediğim gibi dil iletişim aracıdır ilk amaç kusursuzluk değil mesajın iletilmesidir olabildiğince eksiksiz şekilde.
konuşmada tavsiyem kendi kendine konuş düşün ben bazen saçma sapan rollere giriyom mesela işe de yarıyor .
ayrıca kendini konuşurken sal
evet aslında başta mükemmel olmak zorunda değil başlamak önemli dediğinizi uygulayacağım teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenme için en mantıklı yol maruz kalmak . Video açıp izlemek falan bence yeterli olmuyor . Günlük hayatta bol bol ingilizce içeriklere maruz kalmak lazım . Arkadaşların dediği gibi telefon arayüzünü vb ingilizce yapın , oyunları ingilizce oynayın , ingilizce sohbet gruplarına katılıp insanlarla sohbet etmeye çalışın .
evet oyunları ingilizce oynamak falan mantıklı duruyor hatta birazdan valo gireceğim bu dediğinizi net yapacağım çok teşekkür ederim

Emin ol B2 seviyesini görsen ben ing bilmiyor muyum diye sorgularsın.
Konusmak ile şu seviye biliyorum demek cok baska.
Ana dilin gibi olmasını istiyorsan ki aksedemik hedefin yok sanırsam o yüzden kelime öğren ve ful ingilizce icerik tüket.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkadaşım vardı ingilizcem cok iyi vs vs diye dolanıyordu bir sohbetine geldim adamda V2-V3 ler yok sadece V1 ile cümleler kuruyordu.
B2 diye sınıflandırılan kelimeler ve cümle yapılarını bilseler ohooo
aynen çünkü mesela okullarda da hazırlık b2 yapıyor cart curt deniyor. halbuki alakası bile yok. başta ben de öyle zannediyordum meğer a2+ b1 başlangıç arasıymışım

aynen çünkü mesela okullarda da hazırlık b2 yapıyor cart curt deniyor. halbuki alakası bile yok. başta ben de öyle zannediyordum meğer a2+ b1 başlangıç arasıymışım
bu gün düzensiz fiillere baktım birsey bilmiyormusum resmen dogru mu yazdim bilmem haklisin gercekten

bu gün düzensiz fiillere baktım birsey bilmiyormusum resmen dogru mu yazdim bilmem haklisin gercekten
hocam fark etmeniz de güzel bundan sonra çalışırsınız ya ben de geliştirmeye çalışıyorum da zulüm gibi. böyle şeyler çocukluktan daha iyi öğreniliyor keşke çocukken falan öğrenseydik

hocam fark etmeniz de güzel bundan sonra çalışırsınız ya ben de geliştirmeye çalışıyorum da zulüm gibi. böyle şeyler çocukluktan daha iyi öğreniliyor keşke çocukken falan öğrenseydik
haklisiniz bana da babam en az 2 dil öğren hiç yoktsn tercümanlık yaparsin cvne eklersin falan dedi ben de boyle gaza geldim erasmus falan da işin şerbeti

Geri