Çözüldü✓ İem Kulaklık Önerebilir Misiniz F.B 1500tl

Reaksiyon skoru
78
Bütçe
1500
Ben ufaktan biraz baktım bunları gördüm mchose kulaklığım var kafa üstü yazın çok terletiyor sadece cs ve fps oyunlarında oynayacağım Yardımcı olursanız sevinirim

Biraz daha koyup elua ultra alabilirsin. Tam 1500 diyorsan red lion

aşırı fark yok ikisi arasında bir de buna bak hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biri daha güvenli diğeri daha enerjik, birinde daha iyi ses kasılıyor vb.

tangzu waner sg 2 kullanıyorum yatayda olan sesleri rahatlıkla duyabiliyorsun ama adamın üstte veya altta olduğunu anlamak biraz güç geliyor wraith sense de önermem
alternatifler;
moondrop chu 2
7Hz Zero: 2

Bütçeyi arttırırsan kefine klean sv öneriyorlar

şöyle söyeliym 1500tl bütçem var ama bunu 2000 tl de yapabilirim acileyiti yok biraz daha bekleyebilirim ama 2k üstü girecek olursam zaten kafa üstü var bende mchosex9

tangzu waner sg 2 kullanıyorum yatayda olan sesleri rahatlıkla duyabiliyorsun ama adamın üstte veya altta olduğunu anlamak biraz güç geliyor wraith sense de önermem
alternatifler;
moondrop chu 2
7Hz Zero: 2

Bütçeyi arttırırsan kefine klean sv öneriyorlar
kefine bana göre biraz tuzlu 2600 zorlar beni havitin gk71pro mikrofonu var içinde dahili ses kartı var ona göre alacam type c almayacam

red lion farkı ne

Son düzenleme:
sense iem güzel fakat kulakda ağrı yapıyor diğer modellere bakabilirsin bence

şöyle söyeliym 1500tl bütçem var ama bunu 2000 tl de yapabilirim acileyiti yok biraz daha bekleyebilirim ama 2k üstü girecek olursam zaten kafa üstü var bende mchosex9

kefine bana göre biraz tuzlu 2600 zorlar beni havitin gk71pro mikrofonu var içinde dahili ses kartı var ona göre alacam type c almayacam

red lion farkı ne
bassları daha güçlü.
yani baktın seversin kullanırsın bence biriktirip kefine klean daha iyi ama yok diyorsan 7Hz Salnotes Zero 2

nasıl yani

denem klazım birde böyle şeyleri alıpta memnun kalmamak var
sense kulak ağrıtan bir model çoğu kişide bundan şikayetçi güncel olarak da kullanıyorum sense yi fakat ağrı yaptığından önermiyorum ses vs fiyatı için güzel fakat 45dk içinde bende ağrı yapıyor

sense kulak ağrıtan bir model çoğu kişide bundan şikayetçi güncel olarak da kullanıyorum sense yi fakat ağrı yaptığından önermiyorum ses vs fiyatı için güzel fakat 45dk içinde bende ağrı yapıyor
kulak yapısından da olabilir belkide kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,698
Üyeler
202,363
Son üye
Ayazpp9
Geri