Firefox Ahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
kalitesi güzelde rgb yazılımı asus kadar iyi değil klasik 3 5 mod var sarmıyor bende z790 D var rgb kısıtlıMevcutta asus tuf b650m-e kullanıyorum armoury canı sıkıldıkça çöküyor ve asus'dan kurtulmak istiyorum indirimde gigabyte aorus denk geldi renkten bağımsız yapı ve yazılım kalitesi nasıl?
Renk modlarında değilim kaliteli olsun istiyorum zaten birtek ram ve ekran kartımda rgb var kartıda galax'ın yazılımından ayarlıyorumkalitesi güzelde rgb yazılımı asus kadar iyi değil klasik 3 5 mod var sarmıyor bende z790 D var rgb kısıtlı
valla kaliteli hacı ya bundan önce b550 aorus elite v2 kullandım ondan önce b450m s2h nerdeyse hep msi gigabyte kullandım asus anakarttan memnun olmadım şöyle yazılımı cacık kuruyorsun sistem kasıyor silsen gitmiyor arkada bir yerlerde kalıyor üst segment rog anakartları güzel b550f rog ta kullandım ama aorus daha güzeldi bana göre kesinlikle öneririm yani şuanda da baya sağlam z790D ddr4 gigabyte anakartım var canavar gibi hacı ekran kartımda gigabyte SFF 5070 kullanmayan elemanlar SFF kartlar ateş atar diyorRenk modlarında değilim kaliteli olsun istiyorum zaten birtek ram ve ekran kartımda rgb var kartıda galax'ın yazılımından ayarlıyorum![]()
SFF kartı en iyi zotac yapıyor pcb tasarımı sayesinde onun dışında asus cidden pişmanlık aldığıma alacağıma pişman ediyorvalla kaliteli hacı ya bundan önce b550 aorus elite v2 kullandım ondan önce b450m s2h nerdeyse hep msi gigabyte kullandım asus anakarttan memnun olmadım şöyle yazılımı cacık kuruyorsun sistem kasıyor silsen gitmiyor arkada bir yerlerde kalıyor üst segment rog anakartları güzel b550f rog ta kullandım ama aorus daha güzeldi bana göre kesinlikle öneririm yani şuanda da baya sağlam z790D ddr4 gigabyte anakartım var canavar gibi hacı ekran kartımda gigabyte SFF 5070 kullanmayan elemanlar SFF kartlar ateş atar diyorbenim kart furmarkta 68 i geçmiyor fan hızı 1200 1400 rpm de kullanmayan sallar kullanan aşık olur hep kullanır öyle bir marka
Yok ben zotac denedim leş gibi tecrübeyle sabitSFF kartı en iyi zotac yapıyor pcb tasarımı sayesinde onun dışında asus cidden pişmanlık aldığıma alacağıma pişman ediyor
Benim kart rahat rahat takılıyor keyfi yerinse bunu arkadaşa aldım onun zotac 73 74ten aşağı inmiyor aynı şartlarda denedim odada terliyorum onun ki pubg de olsun warzone bf v beamng drive da 74 75 görüyor bayada ısı yayıyor benim kart 65 i geçmiyor bu oyunlarda ztn blok farkını vs koy diye bıraktım Gigabyte tek geçerim Sff deSFF kartı en iyi zotac yapıyor pcb tasarımı sayesinde onun dışında asus cidden pişmanlık aldığıma alacağıma pişman ediyor
cenaze arabasında arkada oturup sonraki sahnede ön kapıdan inmiş gibi gözükmeyelim sonra?Baya kaliteli hemde beyaz hoş mukemmel
ikinci elde zar zor galax hof 5070 ti black bulup aldım rtx 7000 ailesi çıkana kadar degiştirmeyi düşünmüyorum ama gigabyte beyaz kartlarını çok iyi yapıyor son zamanlardaYok ben zotac denedim leş gibi tecrübeyle sabit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim kart rahat rahat takılıyor keyfi yerinse bunu arkadaşa aldım onun zotac 73 74ten aşağı inmiyor aynı şartlarda denedim odada terliyorum onun ki pubg de olsun warzone bf v beamng drive da 74 75 görüyor bayada ısı yayıyor benim kart 65 i geçmiyor bu oyunlarda ztn blok farkını vs koy diye bıraktım Gigabyte tek geçerim Sff de