🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Mini led veya Oled alamıyorsun o zaman. Q27g42xne alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tcl 25g64 icin detaylı inceleme
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
evet de 2k bakıyorum hocam ekran kartım 5070 olunca. Önerdiğin yeni nesil va değil mi siyahları falan mükemmel ama black screaming yok mu onda da?

evet de 2k bakıyorum hocam ekran kartım 5070 olunca. Önerdiğin yeni nesil va değil mi siyahları falan mükemmel ama black screaming yok mu onda da?
Q27g42xne 2k zaten görüntü kalitesi de iyi. Black smearing biraz var istisna modellerde black smearing olmaz onlar üst düzey pahalı modeller 8 binlik monitörde doğal olarak var

İyi tarafı eski va monitörler kadar hantal değil

24 inç 2k model yok ki neredeyse iyisi olsun
yeni gelecek oledlerde vardı galiba ama çok pahalı olur onlar
Konusu açılan monitör kafama yattı aslında 2k olması gerekli mi sence büyük bir fark var mı net 2k olsunluk fhdarasında

Bu monitöre çok ısınmıştım almayı düşünüyordum ama inceledikçe herkes bir şey söylüyor. Genelde CS2 oynuyorum FACEIT 10 level filanım ama normal kullanımda da film filan izlerken kaliteli bi görüntü arıyorum bu durumda tercih edilmez mi?

Bu monitöre çok ısınmıştım almayı düşünüyordum ama inceledikçe herkes bir şey söylüyor. Genelde CS2 oynuyorum FACEIT 10 level filanım ama normal kullanımda da film filan izlerken kaliteli bi görüntü arıyorum bu durumda tercih edilmez mi?
Dedikleri tek şey 2k olmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,877
Üyeler
202,423
Son üye
Ölücü54
Geri