Çözüldü✓ RX 9070 XT Psu Önerisi

c850 a+ tier, ngdp a tier
sertifikayı boşver onu hepsi koyuyor, iç bileşen, fan kalitesi önemli, tier list yusuf7878 hocamın zaten
O zaman c850 den devam edelim tüm özellikleri karşılıyor sana zahmet beyaz olan modelini atar mısın şimdi sene falan farklı oluyor yanlış modeli almayalım dediğin modeli alalım.

Adamım ben ama sen ?
Bak Dostum Seni İşlemci Kavgasında Rezil ettim
Ssd Konusunda Bilmediğin açık 2tb ssd ile 1tb ı kıyaslıyosun kanıtladım dm den yüzüme baktın muhtemelen

Benle uğraşma
Tlou 2 ye yorumunu gördüm sırf lezbiyen rolu geçiyor diye ljdasşlkdasjhda Nesin Sen Nevada Final boss filan mı fransız traşı rolex Siyah gömlek
Çok Erkeksin sen

1st player ngdp 1000w Nasıl ilk defa görüyorum sessizliği kalitesi falan nasıl garanti olarak iyi duruyor, sertifikaları falan var değil mi hepsi.
bunun beyazı ucuz 7160, siyahı 8k
bunun siyahını almak yerine c850 almak daha mantıklı 6099a
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman c850 den devam edelim tüm özellikleri karşılıyor sana zahmet beyaz olan modelini atar mısın şimdi sene falan farklı oluyor yanlış modeli almayalım dediğin modeli alalım.
beyaz istiyorsan c850 beyazı da varmış

Herkese çok teşekkürler yardımlarınız ve destekleriniz için c850 alacağız inşallah. Tüm alanlara da şimdiden hayırlı olsun bileşenlerinde.

Herkese çok teşekkürler yardımlarınız ve destekleriniz için c850 alacağız inşallah. Tüm alanlara da şimdiden hayırlı olsun bileşenlerinde.
yükseltmek istersen neye yükseltirsin onu da göz önünde bulundurarak al hocam
nzxt alırsan atx 3.1 modelinin gelmesine dikkat et, o diğerlerinden daha kusursuz

Bak Dostum Seni İşlemci Kavgasında Rezil ettim
Ssd Konusunda Bilmediğin açık 2tb ssd ile 1tb ı kıyaslıyosun kanıtladım dm den yüzüme baktın muhtemelen

Benle uğraşma
Tlou 2 ye yorumunu gördüm sırf lezbiyen rolu geçiyor diye ljdasşlkdasjhda Nesin Sen Nevada Final boss filan mı fransız traşı rolex Siyah gömlek
Çok Erkeksin sen
Uğraşcam senle keyif alıyorum

O lezbiyen'lik sanırım hoşuna gitmiş böyle yorum yaptığına göre
Oyunu oynadım hikayesi kötü ve acımasızca Ellie'nin birini öldürdüğünü görmekten bıktım

Uğraşcam senle keyif alıyorum

O lezbiyen'lik sanırım hoşuna gitmiş böyle yorum yaptığına göre
Oyunu oynadım hikayesi kötü ve acımasızca Ellie'nin birini öldürdüğünü görmekten bıktım
Tamam o zaman sana ilgi yok

yükseltmek istersen neye yükseltirsin onu da göz önünde bulundurarak al hocam
nzxt alırsan atx 3.1 modelinin gelmesine dikkat et, o diğerlerinden daha kusursuz
Şimdilik bir yükseltme yapmam ama ileri de ne olacağı bilinmez 1ST Player NGDP ATX 3.1 1000W Beyaz mı nzxt mi sizce ? İkisi de iyi birisi daha ucuz tabi.

Şimdilik bir yükseltme yapmam ama ileri de ne olacağı bilinmez 1ST Player NGDP ATX 3.1 1000W Beyaz mı nzxt mi sizce ? İkisi de iyi birisi daha ucuz tabi.
xx90 serisine gecmedigin sürede 850w fazlasıyla yeterli

Sapphire RX 9070 XT kartım var. Ona uygun minimum 850W ve 1000W PSU önerir misiniz? Japon kapasitör ve en az Tier A, sessiz, kaliteli bir model önerirseniz sevinirim.​
600-700w arası fp bir ürün yeterli olur hocam çokta para dökmeye gerek yok 10k gibi psuya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,213
Üyeler
202,228
Son üye
vicryosser3
Geri