#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
Adamım ben ama sen ?Doğru söyle sen deney misin Cisim misin
Adamım ben ama sen ?Doğru söyle sen deney misin Cisim misin
O zaman c850 den devam edelim tüm özellikleri karşılıyor sana zahmet beyaz olan modelini atar mısın şimdi sene falan farklı oluyor yanlış modeli almayalım dediğin modeli alalım.c850 a+ tier, ngdp a tier
sertifikayı boşver onu hepsi koyuyor, iç bileşen, fan kalitesi önemli, tier list yusuf7878 hocamın zaten
Bak Dostum Seni İşlemci Kavgasında Rezil ettimAdamım ben ama sen ?
bunun beyazı ucuz 7160, siyahı 8k1st player ngdp 1000w Nasıl ilk defa görüyorum sessizliği kalitesi falan nasıl garanti olarak iyi duruyor, sertifikaları falan var değil mi hepsi.
beyaz istiyorsan c850 beyazı da varmışO zaman c850 den devam edelim tüm özellikleri karşılıyor sana zahmet beyaz olan modelini atar mısın şimdi sene falan farklı oluyor yanlış modeli almayalım dediğin modeli alalım.
yükseltmek istersen neye yükseltirsin onu da göz önünde bulundurarak al hocamHerkese çok teşekkürler yardımlarınız ve destekleriniz için c850 alacağız inşallah. Tüm alanlara da şimdiden hayırlı olsun bileşenlerinde.
Uğraşcam senle keyif alıyorumBak Dostum Seni İşlemci Kavgasında Rezil ettim
Ssd Konusunda Bilmediğin açık 2tb ssd ile 1tb ı kıyaslıyosun kanıtladım dm den yüzüme baktın muhtemelen
Benle uğraşma
Tlou 2 ye yorumunu gördüm sırf lezbiyen rolu geçiyor diye ljdasşlkdasjhda Nesin Sen Nevada Final boss filan mı fransız traşı rolex Siyah gömlek
Çok Erkeksin sen
Tamam o zaman sana ilgi yokUğraşcam senle keyif alıyorum
O lezbiyen'lik sanırım hoşuna gitmiş böyle yorum yaptığına göre
Oyunu oynadım hikayesi kötü ve acımasızca Ellie'nin birini öldürdüğünü görmekten bıktım
Bana ne ne yaparsan yap zaten ikide bir yorumlarıma muhalefet etmenden bıktımTamam o zaman sana ilgi yok
Şimdilik bir yükseltme yapmam ama ileri de ne olacağı bilinmez 1ST Player NGDP ATX 3.1 1000W Beyaz mı nzxt mi sizce ? İkisi de iyi birisi daha ucuz tabi.yükseltmek istersen neye yükseltirsin onu da göz önünde bulundurarak al hocam
nzxt alırsan atx 3.1 modelinin gelmesine dikkat et, o diğerlerinden daha kusursuz
xx90 serisine gecmedigin sürede 850w fazlasıyla yeterliŞimdilik bir yükseltme yapmam ama ileri de ne olacağı bilinmez 1ST Player NGDP ATX 3.1 1000W Beyaz mı nzxt mi sizce ? İkisi de iyi birisi daha ucuz tabi.
600-700w arası fp bir ürün yeterli olur hocam çokta para dökmeye gerek yok 10k gibi psuyaSapphire RX 9070 XT kartım var. Ona uygun minimum 850W ve 1000W PSU önerir misiniz? Japon kapasitör ve en az Tier A, sessiz, kaliteli bir model önerirseniz sevinirim.
Biri sıcak fırsatlarda konusunu açsınLian Li SX1000P Beyaz 1000W 80+ Platinium Atx Power Supply (G9P.SX1000P.W000.EU)
Platinum 1000 watt Lian Li 9999 TL