Lego F1 839 TL🔥🔥🔥 🔥🔥🔥

Yanlış olduğunu sana tek cümleyle anlatacağım

Bu ürün 1 aydır 899 TL'den satılıyordu

Hayırlı geceler sana kardeşim
uzun zamandır takip ediyorum her siteden de kontrol ettim göremedim kısa süreliğine indirimdir bunun gibi gülüp geçtim dediklerinize
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alev koymak yerine space basın işe yarıyor
6 alev atmışşın vatan ram indirimi yapınca şu kadar atmıyorlar haliyle beklenti yüksek giriyor adam :D
adam aleve değil de lego ve yanında yazan fiyata odaklansa mesele bitecek😆

Bak suraya bak 10 gun once kaç paraymıs bak nereyi takip ettin sen. Hala daha savunuyosun. Sana kanıt sunuyorum guluyorum diyorsun. Hatalısın işte neden kabul etmiyorsun.
MDOWORPAODÖAMXNOPTPWKFJSIEPSJFZKSK hocam ne yasıyon sen amazonda gördüm paylaştım niye bu kadar kastın alt tarafı indirim yani suan 1000 tl bandında ve 800 bi indirim boş boş rolleniyon yani beğenmediğin her indirime böyle mi yazıyorsun ya da her indirimi ölü fiyattan mı istiyorsun anlamıyorum

MDOWORPAODÖAMXNOPTPWKFJSIEPSJFZKSK hocam ne yasıyon sen amazonda gördüm paylaştım niye bu kadar kastın alt tarafı indirim yani suan 1000 tl bandında ve 800 bi indirim boş boş rolleniyon yani beğenmediğin her indirime böyle mi yazıyorsun ya da her indirimi ölü fiyattan mı istiyorsun anlamıyorum
Sıcak fırsatlar kategorisinde indirim olmayan ürünü paylaşmışsın.

Üstelik teknoloji odaklı forum sitesinde bunu yapıyorsun.

Bu tepkim sana patladı ama sürekli aynı şeyleri görmekten bıktım ve benim gibi düşünen çok kişi var. Forumun eminim %99'unun umrunda değil bu ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,650
Üyeler
202,350
Son üye
enginszw
Geri