Efe D.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
İkisi arasından hangisi alınır sizce?
Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl düşüyorBiliyorum ama baseus daha iyiyse onu tercih edebilirim
Teşekkür ederim hocam.Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl düşüyor
ergoflex daha mantıklı duruyor. Hem ergonomi hem de fiyat olarak.İkisi arasından hangisi alınır sizce?
Hocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyorFiyat olarak Ergolfex çok F/P
Ateş esiyor sade setupHocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben çok memnun kaldım özellikle kablosuz alıcısından.
kablolama rehberi hemen ve derhalHocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben çok memnun kaldım özellikle kablosuz alıcısından.
Ateş esiyor sade setup
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben şu kablolara işini beceremedim vallahi.
Eyvallah hocam sade benimde hoşuma gidiyor. Hocam pc ve monitör kabloları için annemden caldıgım metal banyo sepetini kullanıyorum 3lü priz de o sepetin içinde kalan eşyalarım kablosuz zaten. Bi klavyemin kablosu var o da gece ses yapıyor diye apex 3 kullanmak zorundayım başka alternatifim yok. Gündüz captain 75 takıyorum o da gidiyorkablolama rehberi hemen ve derhal![]()