Ergoflex Ef-354 Mü Yoksa Baseus I-Work Mü Daha İyi?

Biliyorum ama baseus daha iyiyse onu tercih edebilirim
Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl düşüyor

Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl düşüyor
Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baseus kullanan hiç yok mu

İkiside güzel gözüküyor kesinlikle

Fiyat olarak Ergolfex çok F/P
Hocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyor
1788126184891.webp

1788126252898.webp

1788126264534.webp

Ben çok memnun kaldım özellikle kablosuz alıcısından.

Hocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler gerçekte çok iyi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben çok memnun kaldım özellikle kablosuz alıcısından.
Ateş esiyor sade setup

Ben şu kablolama işini beceremedim vallahi.

Ateş esiyor sade setup

Ben şu kablolara işini beceremedim vallahi.
kablolama rehberi hemen ve derhal:pepega:
Eyvallah hocam sade benimde hoşuma gidiyor. Hocam pc ve monitör kabloları için annemden caldıgım metal banyo sepetini kullanıyorum 3lü priz de o sepetin içinde kalan eşyalarım kablosuz zaten. Bi klavyemin kablosu var o da gece ses yapıyor diye apex 3 kullanmak zorundayım başka alternatifim yok. Gündüz captain 75 takıyorum o da gidiyor🤣 masanın altında da hiç kablom yok sepet sayesinde. Dp ve monitör güç kablolarını f80in yuvalarına sakladım. Ne diyim başka bir şey de kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,265
Üyeler
202,238
Son üye
bonsoir
Geri