100-120 Bin TL Arası Toplama Sistem Önerisi

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
64
Yakın zamanda 100-120k arası kasa toplamayı düşünüyorum. Aklımda 5070 yada 5070TI li AMD işlemcili bir sistem var 32gb Ram falan fakat oem paketlerde kullanılan Psu ve Ram markaları tatmin etmiyor bu yüzden sistem öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yakın zamanda 100-120k arası kasa toplamayı düşünüyorum. Aklımda 5070 yada 5070TI li AMD işlemcili bir sistem var 32gb Ram falan fakat oem paketlerde kullanılan Psu ve Ram markaları tatmin etmiyor bu yüzden sistem öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Yani tek diyeceğim şey bu bütçelerde kesinlikle 5070 li sistem toplama gibi amacın olmasın en az 5070ti lı sistem al

Ekran kartı AMD olsa sorun olur mu
Olur hocam ya nvidia tercih ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani tek diyeceğim şey bu bütçelerde kesinlikle 5070 li sistem toplama gibi amacın olmasın en az 5070ti lı sistem al
Aklimda o var zaten hocam da önerilen guzel uygun fiyatlı 5070 i de tercih edebilirim diye düşünüyorum

Olur hocam ya nvidia tercih ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklimda o var zaten hocam da önerilen guzel uygun fiyatlı 5070 i de tercih edebilirim diye düşünüyorum
Sıfır Nvidia kartların fiyatları şu an çok dengesiz, AMD ye yönelmek daha doğru olur, zaten RX 9000 serisi herkes tarafından beğenilen sorunsuz bir seri

Walla hocam o butçede kendin secerek toplarsan 120k ya anca 5070 toplayabiliyorsun.
Ama o fiyatlara 5070ti de var.
Kasa akart ve psu iyi bir ozelleştirme bulursan bence ti olan orta vadede daha mantıklı.
valla doğru diyorsun da cok kısıtlı seçenekler sunuluyor özelleştirme kısmında özellikle psu-kasa için

Hocam hem hazır sistemlerden daha kaliteli parçalar hemde kriterlerinize uyuyor. Değerlendirmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,392
Üyeler
202,603
Son üye
eminnbaba
Geri