🔥🔥Togg T6x Tanıtıldı! 🔥🔥

Fiyatı çıkana kadar illa artar Haziran 2027 sonu diyorlar. Hem bence bu seçimden önce göz boyamaca.

2m den aşağı çıkacağını zannetmiyorum ki o kadar da güven vermiyor. Hala yeniden başlatma, ekran gelmeme gibi arızalı mevcut saçma şekilde.

bi elektrikli araba alasım var acaba togg mu yoksa teslamı 1.3m bu fiyat iyi araçta güzelse çok satar

2m den aşağı çıkacağını zannetmiyorum ki o kadar da güven vermiyor. Hala yeniden başlatma, ekran gelmeme gibi arızalı mevcut saçma şekilde.
Bu sorun saçma şekilde her araçta yok . Şans işi olması da bi hayli can sıkıyor. Arkadaşım 3 ay önce aldı Togg belki 14-15 defa baştan başlatmışımdır diyor. Bizim ofisteki abi ilk kura ile alanlardan 1 kere bile baştan başlatma yapmadım nasıl bilmiyorum da diyor. Garip.

güzel araba. Skoda Yeti benzeri kasadan bir tane çıkarsa deli satar. bizim millet doblo seviyo herkesin dobloyu yenileyeceksin işte.

bunun ekranı bi kasar var ya

arabalardaki fahiş vergi sistemi düzeni değişse de vatandaşlar rahatlasa. avrupanın en düşük maaşı + en yüksek fiyatlı arabaları vergiler yüzünden. almanyadaki hans türkiyedeki hasandan abartmıyorum 15 kat kolay araba alıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hızlı şarjın kesinlikle olması lazım maks 15 dk de yüzde 50 olsun en azından
daha serviste bekleyen araçlara şarj modülü tedarik edemiyorlar ne hızlı şarjı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer