🔥🔥Togg T6x Tanıtıldı! 🔥🔥

arabalardaki fahiş vergi sistemi düzeni değişse de vatandaşlar rahatlasa. avrupanın en düşük maaşı + en yüksek fiyatlı arabaları vergiler yüzünden. almanyadaki hans türkiyedeki hasandan abartmıyorum 15 kat kolay araba alıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha serviste bekleyen araçlara şarj modülü tedarik edemiyorlar ne hızlı şarjı
banane koysunlar hızlı şarjı benim sorunum değil, elektrikli araba benzinliye göre çok kar ettiriyo ya sanayi masrafıda yok herhalde benzinli kadar

banane koysunlar hızlı şarjı benim sorunum değil, elektrikli araba benzinliye göre çok kar ettiriyo ya sanayi masrafıda yok herhalde benzinli kadar
Hızlı şarj batarya sağlığını olumsuz etkiliyor.
Sonuçta bu telefon değil ileride bataryayı kolayca degistirebilesin. En sağlıklı şarj yavaş sarjdır. Tabi acil durumlarda kullanılır ama uzun menzilli togg 550km gidiyor şehir içi.
Haftada bir evden 8 saat etsen kâfi.

Hızlı şarj batarya sağlığını olumsuz etkiliyor.
Sonuçta bu telefon değil ileride bataryayı kolayca degistirebilesin. En sağlıklı şarj yavaş sarjdır. Tabi acil durumlarda kullanılır ama uzun menzilli togg 550km gidiyor şehir içi.
Haftada bir evden 8 saat etsen kâfi.
uzun yola çıkınca sorun olucak ama . neden hibeit yapmıyorlar . byd nin arabası 10dk de bayağı fazla şarj oluyordu onunda sağlığını kötü etkiliyo mu acaba bence elektrikli araba kullanmanın daha bikaç senesi var gibi ben bide 7. katta oturuyom pencereden aşağı 3lü mü uzatıcam şarj etmek için

uzun yola çıkınca sorun olucak ama . neden hibeit yapmıyorlar . byd nin arabası 10dk de bayağı fazla şarj oluyordu onunda sağlığını kötü etkiliyo mu acaba bence elektrikli araba kullanmanın daha bikaç senesi var gibi ben bide 7. katta oturuyom pencereden aşağı 3lü mü uzatıcam şarj etmek için
Düzgün şarj altyapısıyla bir şey olmaz. Hibrit platform yapamazlar onun için önce içten yanmalı bir motor geliştirmeleri lazım. Yaparsa habaş yapacak senin dediğini. Togg potansiyeli olan bir araba ama harcanıyor o potansiyel

Hiç sanmıyorum vergi dahil fiyatının 1.3m olacağını

25k verip kendi garajin varsa şundan alıyorsun sonsuza kadar şarj derdin bitiyor.

1788173229250.webp

1788173245085.webp

1788173265292.webp

Genelde fiyat tahminleri tutmaz tam tutacağı zamanda dolar zamlanır işin sonunda yine biz tutarız.

Son düzenleme:
Şarj altyapısı yeterli olsa hiç sorun olmaz, 1000KM yol gidecek adam 2-3 tane yarım saatlik şarj molası verse koymaz yani zaten dinlenmesi lazım ara sıra o kadar uzun yolda. Asıl sorun bazı rotalarda insanlar şarj sırası beklemek zorunda kalıyor, yarım saatlik şarj oluyor 1.5 saat sonra isyan ediliyor doğal olarak. Tabi normal günlerde olmuyor bu ama bayramlarda falan sıkıntı.

Vatandaşına ver ucuza paran ülkende kalsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,664
Üyeler
202,354
Son üye
apo200941
Geri