Discord Tr Ödeme Kabul Etmiyormu

Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar garip bi şekilde benim evimdeki internette garip bi olay var hiçbir yasaklı site uygulama sıkıntı olmuyor bende açılıyor ben discorda girdim şey aliyim dedim hani profile ek bişeyler geliyoya süs animasyonlu falan ama kartı reddediyor her seferinde bütün bilgiler doğru olmasına rağmen vpn ile almayı denedim gene reddediyor discord tr den ödeme almıyormu artık ben nası alabilirim

ben nitro aldım goodbyedpi ile sorun çıkmadı birde bence onlara para vermeye gerek yok otomatik görevleri tamamlayan bi eklenti var orb veriyor ben onla alıyorum bedavaya

ben nitro aldım goodbyedpi ile sorun çıkmadı birde bence onlara para vermeye gerek yok otomatik görevleri tamamlayan bi eklenti var orb veriyor ben onla alıyorum bedavaya
böyle diyor hocam ben görev yapamıyorum

Ekler

• 1788116948325.webp
    1788116948325.webp
    13.2 KB · Hit: 15
Arkadaşlar garip bi şekilde benim evimdeki internette garip bi olay var hiçbir yasaklı site uygulama sıkıntı olmuyor bende açılıyor ben discorda girdim şey aliyim dedim hani profile ek bişeyler geliyoya süs animasyonlu falan ama kartı reddediyor her seferinde bütün bilgiler doğru olmasına rağmen vpn ile almayı denedim gene reddediyor discord tr den ödeme almıyormu artık ben nası alabilirim
vpn sorun çıkarabilir konumunu değiştirdiği için ben uzun süredir bypaxdpi kullanıyorum onunla her şey yapılıyor ve türkiyede gösteriyor konumu

eklenti bu bu arada görevleri seçtikten sonra f5 atınca sağ alta kutucuk geliyor ona basınca otomatik tamamlamaya başlıyor
eklenti şumu hocam ekledimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

planet vpn açıp chromedan gir
oldu hocam teşekkürler

Ekler

• 1788118330275.webp
    1788118330275.webp
    3 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
vpn sorun çıkarabilir konumunu değiştirdiği için ben uzun süredir bypaxdpi kullanıyorum onunla her şey yapılıyor ve türkiyede gösteriyor konumu
Hocam bence paycell ile alakası var ondan oluyor neyse artık yapacak bir şey yok arkadaşın dediği gibi görevleer yaparak bişeyler alıcam artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,602
Üyeler
202,909
Son üye
hamzayldz
Geri